23. mai 2019

Vi samarbeider med kommune-norge!


Distrikts-norge er Norge!
Det er livskraftige næringsliv og spennende arbeidsmarkeder over hele landet. På hvert nes, ved hver fjord og i hver dal finnes det unike bedrifter som søker arbeidskraft. Det er plass og behov for mennesker fra alle yrkesgrupper. Men er det synlig nok?

En av kommunens viktigste oppgaver er å synliggjøre arbeidsmarkedet. Hvordan skal folk i andre distrikter ønske å flytte til en kommune uten muligheter? Både egne ledige stillinger, og muligheter i bedrifter i nærområdet bør synliggjøres, og markedsføres til alle det kan være relevant for.

Hvordan kan du øke synligheten av kommunes ledige stillinger?

  • Legg ut alle ledige stillinger på egen hjemmeside og Facebookside
  • Publiser alle ledige stillinger på karriere.no. Over 70.000 besøkende i måneden vil øke synligheten av kommunens jobber på tvers av distrikter.
  • Vær tilgjengelig på flere digitale kanaler; NAV, på toppen av Google-søket, på Facebook.
  • Annonsér via kanaler målgruppen faktisk bruker. Er det blant bilder på Instagram, i nyhetsoppdatering på Facebook eller i lokalavisen?

Vi samarbeider tett med mange kommuner i Norge i dag, og jobber kontinuerlig med å gjøre ansettelsesprosessen så effektiv og rimelig som mulig. Noen av tiltakene vi gjør for kommuner i dag:

Integrasjon med HR-system
Alle kommuner kan legge ut sine ledige jobber påkarriere.no direkte, eller integrere med valgt HR-system. I dag støtter vi integrasjon med WebCruiter, Visma og Reachmee. Kommunen vil få en egen bedriftsside som viser alle de ledige stillingene. 

Eksempel: Vestvågøy kommune på karriere.no

Annonserings-rådgivning
Karriere Medialab har lang erfaring med annonsering for ledige stillinger i den offentlige sektoren. Alle våre kommnune-kunder har en egen rådgiver som hjelper dem med valg av plattform, utarbeidelse av innhold og segmentering av målgruppe. Kanaler vi jobber med er: Facebook, Instagram, LinkedIn, lokalaviser, finn.no, Google og Indeed.

Langsiktig markedsplan
Ønsker dere å annonsere for kommunen som et attraktivt sted å jobbe? Ved hjelp av en langsiktig markedsplan kan vi opprette annonsering som jobber med å samle CV’er og søknader til stillinger hele året. En tydlig tilstedeværelse på toppen av Google-søket og på Facebook skaper engasjement og interesse rundt kommunen som arbeidsgiver.

Vis frem alle bedriftene i kommunen
Mange kommuner ønsker å synliggjøre alle bedrifters ledige jobber, ikke kun deres egne. En egen annonsemodul på kommunens hjemmeside kan synliggjøre alle ledige stillinger i kommunen.

Eksempel: Bedrifter i Sør-Odal kommune og ledige jobber

Sett i gang med markedsøring av din kommune i dag!
Er du interessert i en uforpliktende samtale med oss? 

Ta kontakt

Hvilke kommuner bruker oss? Klikk på navnet for å se bedriftsprofilen på karriere.no:

Grane kommune
Våler kommune
Vestvågøy kommune
Stor-Elvdal kommune
Fet kommune
Austrheim kommune
Karasjok kommune
Berg kommune
Bardu kommune
Sørreisa kommune
Hattfjelldal kommune
Nord-Odal kommune
Tromsø Kommune
Skjervøy kommune
Sør-Odal kommune
Halden kommune
Vågan kommune
Kvalsund kommune
Nordreisa kommune
Torsken kommune
Skjåk kommune
Kvænangen kommune