9. sep. 2021

Vi lanserer Karrieresider


Hva er Karrieresider?

En Karriereside er som en landingsside for alle de som kommer til deg og ser etter muligheter for jobb eller en karriere i din bedrift. De kan komme fra en lenke på deres hjemmesider eller via innlegg på Facebook, Instagram, el.l eller via en annonsekampanje på nett. 

Målet er å få de interessert i å jobbe hos dere. Enten søke på en ledig jobb eller å legge igjen sin CV eller kontaktopplysninger i CV-databasen. 

Hvorfor trenger du Karrieresider?

Hva er det som møter folk som er interessert i å jobbe i din bedrift? Hva er som skal til for at de tar kontakt og legger igjen sin CV eller kontaktopplysninger?

Gi alle som kommer inn på hjemmesidene deres en positiv opplevelse. Fortell hvem dere er, hva holder dere på med, hvilke type folk dere er ute etter og gjør det enkelt å komme i kontakt med rette personen i bedriften eller legge igjen en CV og kontaktopplysninger.

Vi har nå laget en superenkel måte å lage en smashing Karriereside der bedriften kan fortelle om seg og markedsføre sitt jobbtilbud nå og for fremtiden. Det er ikke vanskeligere enn å skrive noen korte tekster og legge ut noen bilder. Alt hentes direkte fra bedriftsprofilen på Karriere.no.

Lenke til våre Karrieresider

Fang oppmerksomheten og samle inn kontakter

De aller fleste bedrifter sier at de alltid er interessert i å komme i kontakt med flinke folk. Det kan være at det er starten på noe interessant for begge parter. Kanskje det ikke skal mer til for at du ansetter personen. Eller så har dere kontakten når det blir lyst ut en ledig jobb?

Målet for bedriften er å komme i kontakt med flere flinke folk og å fylle opp CV-basen med kontakter. De som er interessert i å jobbe i bedriften vil legge igjen CV-en sin slik at de blir kontaktet når nye muligheter dukker opp.

Slik kan det set ut

Legg inn en kort intro om hvem dere er og hvordan det er jobbe i bedriften. Alle ledige jobber og fremtidige kompetansebehov lagt ut på Karriere.no vises automatisk på Karrieresiden. Presenter noen av de ansatte og legg inn hvem de skal kontakte om de har spørsmål.


Karrieresider fra karriere.no Karrieresider fra karriere.no


Markedsføring av Karrieresiden
Hvis dere ønsker flere brukere inn på Karrieresiden kan vi hjelpe med å sette opp kampanjer på Google, Facebook eller andre steder. Med jevn trafikk og flere interesserte flinke folk som legger igjen et Hint vil det være enklere å finne gode kandidater til neste ledige jobb.

Innholdsmarkedsføring

Hva om din neste jobbannonse forteller om hvor bra bedriftens produkter er eller hvordan dere hadde suksess med forrige prosjekt eller leveranse. Kanskje de forteller mer om hvem dere er enn en jobbannonse? Det kan også gjøres med våre Karrieresider og artikler.

1. Legg ut en ledig jobb
2. Skriv en kort artikkel om prosjektet, leveranse eller produktene
3. Markedsfør artikkelen
4. De som leser artikkelen ser også at dere har ledig jobb

Kanskje det vil fange interessen til din neste ansatte?

Photo by Ben Kolde onUnsplash