30. nov. 2018
archived

Jobbannonse på Karriere.no, helt kostnadsfritt!

Hos karriere.no kan alle bedrifter legge en jobbannonse, helt kostnadsfritt!


Opprett ny annonse
Gjennom et enkelt skjema kan du beskrive jobbmuligheten, bransje og litt om bedriften. Vårt annonseteam vil gå gjennom innholdet og kontakte deg for publisering. Det er kostnadsfritt å legge ut en jobb på karriere.no. Når jobben er publisert er den synlig for 15.000 ukentlige brukere og over 60.000 registrerte profiler.

Legg ut en jobbannonse på karriere.no


Har du allerede en bedriftsprofil på karriere.no? Da kan du enkelt legge til så mange jobbmuligheter du ønsker - både nåværende og fremtidige. Så snart du er fornøyd med utformelsen av jobbannonsen kan du publisere den.
Ubegrenset annonsering koster 299/mnd. Det har de aller fleste råd til, uansett om de har ute enn eller flere jobbannonser i året. 

Hvorfor er dette så billig?
Vi ønsker at alle bedrifer skal komme i kontakt med jobbsøkende kandidater. Når din bedrift benytter karriere.no for å lyse ut deres ledige jobber vil flere kandidater benytte seg av vår tjeneste og vi vil bli en mer attraktiv side. Positivt for alle parter! karriere.no ble gründet for å gi bedrifter en bedre og enklere mulighet til å rekruttere nye ansatte. Det handler om å fremstå som en attraktiv arbeidsgiver, nå ut til de rette kandidatene og behandle innkommende søknader på en effektiv og profesjonell måte. Bedrifter skal bruke mesteparten av tiden på å velge den rette personen til jobben, resten av arbeidet bør være superenkelt.

Karriere.no hjelper alle bedrifter rekruttere enklere og mer effektivt. Alle bedrifter har muligheten til å være synlig på karriere.no helt kostnadsfritt.

Ønsker du også å behandle søkader og CV’er i vårt system? Da er Karriere Rekruttering for deg.

Mer info om Karriere.no for bedrifter


Lykke til med jakten etter din neste ansatte!


Photo by Kate Remmer on Unsplash