7. mars 2019

Ser dine største fans dine ledige jobber?


Dine største fans fortjener å jobbe hos dere.
Bedriftens hjemmesider og facebooksider besøkes av folk som er interessert i dere og det dere driver med/leverer. Det stor sannsynlighet for at mange av de også kunne tenkt seg å jobbe hos dere? Eller kanskje de kjenner noen?...

Trippel effekt
Bedrifter bruker tid og krefter på å lage bra hjemmesider. Og har kanskje også investert i SEO og google annonsering. Alt for å trekke til seg kunder.
Ledige jobber og fremtidige jobbmuligheter gir da en trippel effekt. Det er interessant innhold for de som besøker dere, det viser hvem dere er og trekker til seg søkere eller personer som legger igjen CV-en sin.

Gjør som Havyard
Havyard har alltid ledige jobber, alle ligger ute på karriere.no og egne hjemmesider. 

Lenke til Havyard sine hjemmesider

hauer trucking


Integrasjon med hjemmeside og facebooksider
Ledige jobber er alltid interessant. Derfor tilbyr vi alle våre kunder en enkel måte å få ut annonsen på egene sider. Det gjøres via en iframe eller en XML-feed. (Hvis du ikke vet hva en iframe er? Ta det med ro, de som har laget hjemmesiden vet og vi fikser det.)

Karriere-nettsted din eget "jobb-hos-oss-nettside"

Du kan sette opp din egen nettside som viser bedriften fra sin mest attraktive side. Hvem er dere? Hvem jobber hos dere? Bilder fra arrangementer og spennende prosjekter. Alt kan legges ut og vises frem for interesserte kandidater. De kan enkelt finne deres ledige jobber og legge seg inn i Kandidat-banken ved å melde interesse og velge kompetanse-områder. 

Her er Nordlandsforskning sitt Karriere-nettsted

Nordlandsforskning Karriere-nettsted  


Er du interessert? 

Ta kontakt