16. mars 2020

Coronavirus: Karriere.no holder på som normal

Det norske samfunnet og arbeidslivet går inn i ukjent farvann
Statens tiltak for å begrense smitte av Coronaviruset gir arbeidslivet utfordringer mange av oss ikke har sett tidligere. De som har mulighet har flyttet jobben hjem og skoleelever har hjemmeundervisning. Mange bedrifter har allerede måtte stenge sin virksomhet pga. smittevernstiltak, og helsesektoren jobber på spreng for å holde bemanningen oppe slik at alle skal få hjelp.

Hva gjør vi i Karriere.no?
Karriere.no har normal drift. De fleste sitter på hjemmekontor uten at det får innvirkning på våre leveranser. Vi vil fortsette arbeidet med å hjelpe våre kunder med rekruttering og annonsering. Vi forventer nok at antall utlysninger av ledige jobber går ned når bedriftene må prioritere andre oppgaver. Utvikling og forbedring av tjenesten vil også gå som normal.

Vår kundeservice er tilgjengelig for alle våre kunder og brukere. Ta bare kontakt om dere lurer på noe

Behov for ekstra bemanning? - Bruk oss!
Karriere.no har ubegrenset antall annonser. Legg ut alle dine behov. Del de på sosiale medier. Send de til alle du kjenner. Vi hjelper også til med annonsering.

Alle bedrifter og institusjoner som nå trenger ekstra bemanning pga. sykdom og karantene. Det er helt sikkert mange som ønsker å bidra. Bruk muligheten!