14. aug. 2018

Det lokale arbeidsløftet - Vestvågøy kommune


Vestvågøy inviterer til det lokale arbeidsløftet!

Alle bedrifter kan registrere seg kostnadsfritt på Karriere.no, lyse ut ledige jobbmuligheter samt vise frem bedriften og dens behov for framtiden. Bedriftsprofilen vil være synlig på Karriere.no og på hjemmesiden til Vestvågøy kommune. Bli med på reisen mot et spennende og synlig arbeidsmarked for alle.

Spennende yrker, bransjer og muligheter finnes over hele landet. Hvorfor er ikke alt synlig?

Den lille forskjellen gjør store endringer. For at arbeidsmarkedet skal fungere er vi nødt til å vise frem bedrifter og deres ledige jobber, så vel som kompetansen som finnes i lokalsamfunnet. Hvordan skal en kandidat bli boende i en bygd der det ikke finnes arbeid? Eller verre - hvordan skal folk flytte til nye steder om det ikke finnes muligheter? Snekkerbedrifter trenger økonomer, fiskeyrket trenger markedsførere. Arbeidslivet er ikke alltid som det først virker. La oss vise fram det ekte næringslivet.

For å skape et godt arbeidsmarked og gjøre kommunen til et sted man ønsker å flytte til, flytte tilbake til eller bli værende i er vi avhengige av at alle bedriftene bidrar i god gammeldags dugnadsånd!

I samarbeid med Karriere.no har Vestvågøy kommune engasjert seg for å synliggjøre bedriftene, jobbmulighetene og næringslivet i kommunen.

Engasjer deg! - Løft frem ditt lokalsamfunn! - Bidra med dine jobbmuligheter for fremtiden!

Ligger din bedrift i en annen kommune, ikke noe problem. Alle er velkomne til å registrere seg hos oss.

Ta kontakt