21. jun. 2018

Bidra! - Løft frem ditt lokale arbeidsmarked

Vi bor i et langstrakt land med bygder, byer, lokalsamfunn, fjorder og fjell. Over 400 kommuner samler det vi kaller Norge. Spennende yrker, bransjer og muligheter finnes over hele landet. Hvorfor er ikke alt synlig?

Den lille forskjellen gjør store endringer. Hjelp oss å løfte arbeidslivet.
For at arbeidsmarkedet skal fungere er vi nødt til å vise frem bedrifter og deres ledige jobber, så vel som kompetansen som finnes i lokalsamfunnet. Hvordan skal en kandidat bli boende i en bygd der det ikke finnes arbeid? Eller verre - hvordan skal folk flytte til nye steder om det ikke finnes muligheter? Snekkerbedrifter trenger økonomer, fiskeyrket trenger markedsførere. Arbeidslivet er ikke alltid som det først virker. Hvorfor ikke vise fram det ekte næringslivet - der du bor?

For å skape et godt arbeidsmarked og gjøre kommunen til et sted man ønsker å flytte til, flytte tilbake til eller bli værende i er vi avhengige av at alle bedriftene bidrar i god gammeldags dugnadsånd!

Kommunen din er med!
Vi synliggjør arbeidsmarkedet - én kommune av gangen. Hundre bedrifter i hver kommune er valgt ut, og din bedrift er med! I dag kan du lyse ut jobbmulighetene dine, samt synliggjøre bedriftens kompetanse på Karriere.no og kommunens hjemmeside.

Se hvordan vi profilerer bedriftene i din kommune:


Engasjer deg! - Løft frem ditt lokalsamfunn! - Bidra med dine jobbmuligheter for fremtiden!


Er du ikke en av de hundre bedriftene i din kommune?
Klikk på denne linken, så kontakter vi deg for oppsett.


Photo by
Vidar Nordli-Mathisen on Unsplash

Ønsker du mer informasjon om Karriere.no og våre løsninger?