Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Helse Sør-øst RHF

Tilkallingsvikar kjøkken - anretningskjøkken og kantine

Offentlig forvaltning

Avdeling ernæring er sykehusets leverandør av mat til pasienter, ansatte, pårørende og besøkende. 
Vårt strategiske mål er at vi skal være en pådriver av ernæringsmessige behov tilpasset god pasientbehandling og gi et godt mattilbud til våre pasienter, pårørende, besøkende og ansatte.  

I den forbindelse søker vi etter en fleksibel person som skal være med å gi våre kunder den beste kvalitet og service. Vedkommende søker skal kunne bidra positivt og ha interesse for ernæring og matglede.

Arbeidssted vil være på våre anretninger, kantine og produksjonskjøkkenet i Skien.
Tiltredelse snarest.                                                                                                                                                                                           

Arbeidsoppgaver:

  • Ferdigstillelse av varme og kalde retter og servering av alle måltider i anretning på avdeling
  • Produksjon av varm og kald mat til pasienter og kantine    
  • Oppvask og renhold                                                                                                        
  • Ekspedering av kunder 
  • Følge de retningslinjer som gjelder 

Arbeidstid:

  • Dagtid på hverdager 07.00 - 15.00 eller 08.00 - 16.00
  • Arbeid på helg 08.00 - 16.00 

Kvalifikasjoner:

  • Kokk m/fagbrev er ønskelig
  • Erfaring fra kjøkken 
  • Må kunne kommunisere på norsk 

Personlige egenskaper:

  • Fleksibel og ansvarsbevisst
  • Imøtekommende og god til å samarbeide
  • Serviceinnstilt, og ha fokus på kvalitet
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø                                                                                                                                                                                                                               

Vi tilbyr:

  • Lønn etter tariff
  • God intern opplæring
  • En spennende jobb i en aktiv og matglad avdeling
  • Faglig og personlig utvikling