Vacancy

Helse Sør-øst RHF

Kokk med fagbrev

Offentlig forvaltning

Avdeling ernæring er sykehusets leverandør av mat til pasienter, ansatte, pårørende og besøkende.

Avdelingen består av 65 ansatte fordelt på 60 årsverk.
Vårt strategiske mål er at vi skal være en pådriver av ernæringsmessige behov tilpasset god pasientbehandling, og gi et godt mattilbud til våre pasienter, pårørende, besøkende og ansatte. Seksjon for anretning i Skien bemanner 16 sengeposter med kokk. 

Vi har ledig 2 stk. 100 % fast stilling som kokk med fagbrev for en matglade og kreative personer som har lyst til å jobbe sammen med oss. 

Som kokk ute i vårt produksjonskjøkken jobber du sammen med en trivelig gjeng som setter matglede øverst på agendaen. Vi ønsker at du bidrar til kreativ tenking og er med på å utvikle arbeidsflyt og arbeidsmetodikk. Kanskje er akkurat du den som har lyst til å jobbe sammen med oss. Som kokk hos oss jobber du hver tredje helg i anretning (kjøkken på sengepost). 

Dersom det innen søknadsfristens utløp skulle bli flere ledige stillinger, vil tilsetting bli foretatt av den søkermassen som foreligger. Ved interne opprykk, vil det kunne bli andre ledige stillinger, i ulike stillingsstørrelser som tilbys, enn det som er lyst ut.

Arbeidstid:

Produksjonskjøkken: Mandag til fredag 07:00-15:00 - Anretning: hver tredje helg: 08:00-16:00

Tiltredelse snarest. Ansettelse gjøres fortløpende.

Alle søkere må benytte Webcruiter. Attester og vitnemål må lastes opp som vedlegg i PDF format og legges ved søknaden. 
Opplysningene i CV- og rekrutteringsdatabasen oppbevares i henhold til EUs personvernforordning/GDPR (EU 2016/679).

 

Kvalifikasjoner:

  • Kokk med fagbrev
  • Kunnskap om matglede, helse og ernæring
  • Engasjert og tar utfordringer 
  • Gode samarbeidsevner og vilje til medvirkning til et godt arbeidsmiljø
  • Vi forventer at du gir egen faglig utvikling høy prioritet
  • Gode IKT-kunnskaper
  • Godt humør

Personlige egenskaper:

  • Viser et faglig engasjement og liker utfordringer innen faget
  • God på å fremme matglede, smak og kreativitet
  • Er ansvarsbevisst, nøyaktig, fleksibel og stabil
  • Omgjengelig og god til å samarbeide
  • Evner å strukturere dagen, se mulighetene, arbeide selvstendig, ta initiativ og takle utfordringer
  • Jobb med pasienter må gi deg engasjement og arbeidsglede
  • Har en inkluderende arbeidsstil der det alltid ligger et smil på lur
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr:

  • Et arbeidsmiljø der du kan jobbe selvstendig samtidig som du blir en del av et godt fellesskap
  • Digitale kompetanseplaner, opplæring og veiledning
  • Spennende faglige utfordringer
  • Gode muligheter for faglig- og personlig utvikling
  • Velferdstilbud til ansatte
  • Gode pensjons-, låne- og forsikringsvilkår. Se KLP (www.klp.no/pensjon)