Company
Lovisenberg Diakonale sykehus ASApplication deadline
14.05.2023Fulltime/Parttime
FulltimeForm of employment
PermanentEducational qualification
PåkrevetWork experience
ØnskeligAddress
0440, OSLO
OSLO
NorwayNumber of positions
1Career-kode
5131265Look here for other jobs from Lovisenberg Diakonale sykehus AS
- Updated 14.04.2023
Expired ad
The application deadline for this job opportunity has passed.
Lovisenberg Diakonale sykehus AS
Kokk med fagbrev
Hver dag jobber medarbeidere ved Lovisenberg Diakonale Sykehus for bedre liv og helse for tusenvis av mennesker.
Nå søker vi en dyktig kokk med fagbrev til et vikariat ved vårt hovedkjøkken.
Stillingen er et 100 % vikariat i med varighet på 4 måneder. Arbeidstid 7.30-15.30. Det er ønskelig med snarlig oppstart.
Hovedkjøkkenet har ansvar for all produksjon av mat til sykehusets pasienter, samt drift av personalkantinen. Det leveres i tillegg måltider til eksterne kunder. Vår meny er hovedsakelig basert på tradisjonelle gode norske råvarer, og en høy grad av egenproduksjon. Vi har en dagsproduksjon på ca. 650 varme måltider.
Kvalifikasjonskrav:
- Fagbrev som kokk
- Ønskelig med bred erfaring fra storkjøkkenproduksjon
- Gode samarbeidsegenskaper, høy arbeidskapasitet og god gjennomføringsevne.
- Erfaring i å benytte IT verktøy i produksjon og planlegging
- God kunnskap om IK-mat og HACCP
- Gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper
- Personlig egnethet vektlegges
Vi tilbyr:
- Et godt miljø og faglig utvikling
- Et hektisk kjøkken med mye positiv energi
- Varierte arbeidsoppgaver
- Fine lokaler
- Et aktivt bedriftsidrettslag med bredt tilbud
- Gode velferdsordninger
- Lønn etter overenskomst mellom Spekter og organisasjonene
- God pensjonsordning i KLP
Company
Lovisenberg Diakonale sykehus ASApplication deadline
14.05.2023Fulltime/Parttime
FulltimeForm of employment
PermanentEducational qualification
PåkrevetWork experience
ØnskeligAddress
0440, OSLO
OSLO
NorwayNumber of positions
1Career-kode
5131265Look here for other jobs from Lovisenberg Diakonale sykehus AS
- Updated 14.04.2023