Bedrift
ForsvaretSøknadsfrist
01.03.2024Heltid/Deltid
HeltidAnsettelsesform
FastUtdanningskrav
PåkrevetArbeidserfaring
ØnskeligAdresse
8664, MOSJØEN
VEFSN
Antall stillinger
1karriere-kode
5576688Se her for andre jobber fra Forsvaret
- Oppdatert 11.02.2024
Utgått annonse
Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert
Forsvaret
Har du lyst til å lede den daglige driften av Forsvarets kjøkken på Drevjamoen garnison?
Er du på utkikk etter nye utfordringer?
Trives du med å ha ansvar for det kjøkkenfaglige, økonomi og personale? Er du i tillegg opptatt av trygg mat, gode rutiner, fornøyde kunder og at personalet trives på jobb? Til kjøkkensjefstillingen ser vi etter deg som er flink til å motivere og kommunisere med andre. Du vil jobbe ved Drevjamoen garnison som blant annet er base for HV-14, FLO, CYFOR og Forsvarsbygg.
Garnisonen er lokalisert på Drevjamoen i Vefsn kommune og består av ca 40 ansatte. Sjef HV-14 utøver sin kommando gjennom 16 områder og en innsatsstyrke som trener på årlig basis i tillegg til fag- og nivådannende kurs. Heimevernsdistriktet har et utstrakt samarbeid med politi, fylket og alle kommunene i distriktet. Sivilforsvaret, redningstjenester og andre sentrale samfunnsaktører inngår også i distriktets samarbeidende nettverk. Distriktstaben i HV-14 er organisert i syv seksjoner som henholdsvis ivaretar personell- og økonomitjeneste, etterretnings- og sikkerhetstjeneste, operasjoner og trening, forsyningstjeneste, operasjonsplanlegging, sivil-militært samarbeid, samband og garnisonstjeneste.
Heimevernet er en militær organisasjon som innbefatter både militære og sivile arbeidstagere.
Kvalifikasjoner:
For å være kvalifisert for stillingen så må du ha:
- Fagbrev i kokkefaget
- Minimum 2 års relevant ledererfaring
- Du må kunne norsk godt både muntlig og skriftlig. Dette må dokumenteres gjennom for eksempel norsk skriftlig og muntlig på minimum Vg2-nivå eller tilsvarende, eller gjennom bestått norsktest på nivå B2
- Beherske de vanligste applikasjoner i Microsoft Office
- Førerkort klasse B
- Den som ansettes må ha god helse og kunne fremlegge tilfredsstillende helseattest før tiltredelse
- I tillegg må den som ansettes kunne sikkerhetsklareres for HEMMELIG før tiltredelse
Det er ønskelig at du har:
- Erfaring fra militært kjøkken
- Erfaring fra og kunnskap om lærlingeordningen
- Erfaring og kurs innen IK-mat system
Vi ber om at all relevante vitnemål vitnemål og attester legges ved sammen med søknaden din.
Personlige egenskaper:
Stillingen krever at du er flink til å motivere dine medarbeidere. Du jobber godt sammen med andre og er flink til å kommunisere muntlig. Du er opptatt av å utvikle deg som leder, og bidra til en god arbeidskultur.
Vi legger vekt på personlige egenskaper:
- Evne til å arbeide selvstendig og strukturert
- Evne til å arbeide i team
- Må kunne arbeide utadrettet gjennom å planlegge og lede kjøkkendrift internt og eksternt
- Har en positiv innstilling til det å være i kontinuerlig utvikling og endring og ser muligheter fremfor begrensninger
- Har evne til å bygge gode relasjoner
Vi tilbyr:
- Gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer
- Gode pensjonsordninger
- Mulighet for trening i arbeidstiden i gode treningsfasiliteter
- Arbeidstid på 37,5 t/uke med mulighet for fleksibel arbeidstid
- Lønn etter Statens lønnsregulativ som kjøkkensjef, kode 1124, ltr. 57 - 62 for tiden kr 557.100 - 604.900 brutto per år, avhengig av kvalifikasjoner. Av lønnen trekkes 2% lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse
Bedrift
ForsvaretSøknadsfrist
01.03.2024Heltid/Deltid
HeltidAnsettelsesform
FastUtdanningskrav
PåkrevetArbeidserfaring
ØnskeligAdresse
8664, MOSJØEN
VEFSN
Antall stillinger
1karriere-kode
5576688Se her for andre jobber fra Forsvaret
- Oppdatert 11.02.2024