• Bedrift
    Forsvaret
  • Søknadsfrist
    01.03.2024
  • Heltid/Deltid
    Heltid
  • Ansettelsesform
    Fast
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    8664, MOSJØEN
    VEFSN
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    5576688
  • Se her for andre jobber fra Forsvaret
  • Oppdatert 11.02.2024
Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Forsvaret

Har du lyst til å lede den daglige driften av Forsvarets kjøkken på Drevjamoen garnison?

Er du på utkikk etter nye utfordringer?

Trives du med å ha ansvar for det kjøkkenfaglige, økonomi og personale? Er du i tillegg opptatt av trygg mat, gode rutiner, fornøyde kunder og at personalet trives på jobb?  Til kjøkkensjefstillingen ser vi etter deg som er flink til å motivere og kommunisere med andre. Du vil jobbe ved Drevjamoen garnison som blant annet er base for HV-14, FLO, CYFOR og Forsvarsbygg.

Garnisonen er lokalisert på Drevjamoen i Vefsn kommune og består av ca 40 ansatte. Sjef HV-14 utøver sin kommando gjennom 16 områder og en innsatsstyrke som trener på årlig basis i tillegg til fag- og nivådannende kurs. Heimevernsdistriktet har et utstrakt samarbeid med politi, fylket og alle kommunene i distriktet. Sivilforsvaret, redningstjenester og andre sentrale samfunnsaktører inngår også i distriktets samarbeidende nettverk. Distriktstaben i HV-14 er organisert i syv seksjoner som henholdsvis ivaretar personell- og økonomitjeneste, etterretnings- og sikkerhetstjeneste, operasjoner og trening, forsyningstjeneste, operasjonsplanlegging, sivil-militært samarbeid, samband og garnisonstjeneste.

Heimevernet er en militær organisasjon som innbefatter både militære og sivile arbeidstagere.

Kvalifikasjoner:

For å være kvalifisert for stillingen så må du ha:

  • Fagbrev i kokkefaget
  • Minimum 2 års relevant ledererfaring
  • Du må kunne norsk godt både muntlig og skriftlig. Dette må dokumenteres gjennom for eksempel norsk skriftlig og muntlig på minimum Vg2-nivå eller tilsvarende, eller gjennom bestått norsktest på nivå B2
  • Beherske de vanligste applikasjoner i Microsoft Office
  • Førerkort klasse B
  • Den som ansettes må ha god helse og kunne fremlegge tilfredsstillende helseattest før tiltredelse
  • I tillegg må den som ansettes kunne sikkerhetsklareres for HEMMELIG før tiltredelse

Det er ønskelig at du har:

  • Erfaring fra militært kjøkken
  • Erfaring fra og kunnskap om lærlingeordningen
  • Erfaring og kurs innen IK-mat system

Vi ber om at all relevante vitnemål vitnemål og attester legges ved sammen med søknaden din.

Personlige egenskaper:

Stillingen krever at du er flink til å motivere dine medarbeidere. Du jobber godt sammen med andre og er flink til å kommunisere muntlig. Du er opptatt av å utvikle deg som leder, og bidra til en god arbeidskultur.

Vi legger vekt på personlige egenskaper:

  • Evne til å arbeide selvstendig og strukturert
  • Evne til å arbeide i team
  • Må kunne arbeide utadrettet gjennom å planlegge og lede kjøkkendrift internt og eksternt
  • Har en positiv innstilling til det å være i kontinuerlig utvikling og endring og ser muligheter fremfor begrensninger
  • Har evne til å bygge gode relasjoner

Vi tilbyr:

  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer
  • Gode pensjonsordninger
  • Mulighet for trening i arbeidstiden i gode treningsfasiliteter
  • Arbeidstid på 37,5 t/uke med mulighet for fleksibel arbeidstid
  • Lønn etter Statens lønnsregulativ som kjøkkensjef, kode 1124, ltr. 57 - 62 for tiden kr 557.100 - 604.900 brutto per år, avhengig av kvalifikasjoner. Av lønnen trekkes 2% lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse
 

  • Bedrift
    Forsvaret
  • Søknadsfrist
    01.03.2024
  • Heltid/Deltid
    Heltid
  • Ansettelsesform
    Fast
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    8664, MOSJØEN
    VEFSN
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    5576688
  • Se her for andre jobber fra Forsvaret
  • Oppdatert 11.02.2024