Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Helse Sør-øst RHF

Forutsigbar arbeidstid for kokk på sykehus

Offentlig forvaltning

Har du lidenskap for å lage mat - så søk hos oss! 

Bærum sykehus søker etter kokk som drømmer om en forutsigbar arbeidstid. Matforsyningen har ansvar for god og ernæringsrik mat til pasienter. Vi lager også mat til kiosk, kantine og møter til ansatte. Matforsyningen på Bærum sykehus har pr i dag 34 årsverk.

Glade og fornøyde ansatte søker kollega - bli en del av gjengen vår! 

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgaver består av deltakelse i alle prosesser innenfor kjøkkendriften på sykehuset. 

Oppgavene er blant annet:

  • Produksjon av måltider, både normalkost og spesialkost.
  • Servering av måltider: frokost og middag.
  • Være matvert på post. 
  • Være delaktig i utvikling av menyer og retter.
  • Bidra til seksjonens faglige utvikling.
  • Utføre arbeidsoppgaver i henhold til avdelingens internkontrollsystem.
  • Forefallende arbeid.

Vi bruker et kostdatasystem til vår produksjon.

Hos oss må du ha spesiell kompetanse innenfor varekunnskap, produksjon, spesialkost, næringsmiddelhygiene og personlig hygiene og renhold. Vi følger "Nasjonale retningslinjer for kosthold i helseinstitusjoner" og "Kosthåndboken fra Helsedirektoratet" for kostholdet som tilbys pasientene. 

Våre gode kolleger i matlagingen har erfaring fra helseinstitusjoner og hotell, restaurantbransjen og ulike salgsvirksomheter. Vi har ansatte som er kjøkkenassistenter, kokker med fagbrev og kostøkonomer som har ulik fagkompetanse og spisskompetanse innenfor spesialkost. Kompetansen utvikles og vedlikeholdes årlig.

Kvalifikasjoner:

Vi søker etter nye faglærte kokker med relevant erfaring, men om du er relativt nyutdannet og ikke har ferdig kokkebrevet ennå eller har lang erfaring, så søk hos oss allikevel. 

Du må beherske et skandinavisk språk for å jobbe hos oss.

Personlige egenskaper:

Du må først og fremst å ha ekte lidenskap for matlaging, i tillegg til en solid dose ståpåvilje og arbeidsmoral. Det viktig at du har et ønske om og en vilje til å lære og utvikle deg.

Som kokk hos oss får du hovedsakelig jobbe på dagtid, noen ettermiddager og en helg innimellom. På vårt kjøkken jobber du i team, så du må ha gode samarbeidsevner.

Ellers er det kjekt at du:

  • er strukturert og organisert
  • evner å se hva som må gjøres og bidrar
  • brenner for matlaging med interesse og engasjement
  • er positiv og selvstendig
  • har stor arbeidskapasitet
  • er serviceinnstilt og oppriktig glad i å omgås mennesker

Vi tilbyr:

  • Arbeidstid hovedsakelig på dagtid, men vi skal endre våre måltidstider til høsten, så noen ettermiddager blir det også. Noe arbeid på helg og helligdager. Arbeid hver 3. helg.
  • Vi har en unik og trivelig arbeidsplass med mye latter og moro.
  • Interne kurs via egen Læringsportal.
  • Gode tilbud i velferdsforeningen, leie av feriebolig i inn- og utland, kulturtilbud  og treningstilbud med mer.
  • Selvfølgelig ansettelsesbetingelser iht. gjeldende lov- avtaleverk.
  • Selvfølgelig har vi pensjonsordning.