Vacancy

Haugesund kommune

Ernæringskokk/ Institusjonskokk

Offentlig forvaltning

Vi søker ernæringskokk til ett av våre kjøkken i Haugesund kommune.

Kjøkkendriften består av seks mottakskjøkken, ett produksjonskjøkken samt kafédrift på Havnaberg frisklivsentral. 

Vi lager mat til byens sykehjem, hjemmeboende som har vedtak om middag og catering internt i kommunen.

Arbeidstiden er dagtid, med arbeid for tiden hver 3. helg

 

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som ernæringskokk/ institusjonskokk. Erfaring med "souse vide" produksjon er en fordel
  • Grunnleggende IT- og datakunnskaper.
  • Norsk er arbeidsspråk i Haugesund kommune. Du snakker, skriver og leser så godt at du kan arbeide selvstendig.
  • Forståelse av viktigheten av et sunt og balansert kosthold.

Personlige egenskaper:

  • Systematisk og målrettet
  • Du kan arbeide i team og selvstendig
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø
  • Være fleksibel og løsningsorientert
  • Kan gi og motta veiledning

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
  • Godt arbeidsmiljø
  • Arbeidstiden er på dagtid