Ledigt jobb

Haugesund kommune

Ernæringskokk/ Institusjonskokk

Offentlig forvaltning

Vi søker ernæringskokk til ett av våre kjøkken i Haugesund kommune.
Kjøkkendriften består av seks mottakskjøkken, ett produksjonskjøkken samt kafédrift på Havnaberg frisklivsentral. 
Vi lager mat til byens sykehjem, hjemmeboende som har vedtak om middag. Samt møte- mat og catering internt i kommunen.
Arbeidstiden er dagtid, med arbeid for tiden hver 3. helg

Kvalifikasjoner:

 

  • Fagbrev som ernæringskokk/ Institusjonskokk. Erfaring med "souse vide" produksjon en fordel.
  • Grunnleggende IT- og datakunnskaper
  • Norsk er arbeidsspråk i Haugesund kommune. Du snakker, leser og skriver norsk så godt at du kan samarbeide med andre og utføre arbeidsoppgavene dine selvstendig
  • Forståelse for hvor viktig det er med et sunt og balansert kosthold

 

 

Personlige egenskaper:

  • Systematisk og målrettet
  • Du kan arbeide i team og selvstendig
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø
  • Være fleksibel og løsningsorientert
  • Kan gi og motta veiledning. 

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
  • Godt arbeidsmiljø
  • Arbeidstiden er på dagtid