• Bedrift
    Forsvaret
  • Søknadsfrist
    26.03.2023
  • Heltid/Deltid
    Heltid
  • Ansettelsesform
    Fast
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    5165, LAKSEVÅG
    BERGEN
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    5057146
  • Se her for andre jobber fra Forsvaret
  • Oppdatert 09.03.2023
Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Forsvaret

Vil du støtte kjøkkenets leder i matproduksjon og andre forpleiningsoppgaver? 

Er du flink til å lage velsmakende og næringsrik mat? Er du god på å se utviklingspotensial i arbeidsmetoder og komme med forslag til forbedringer? Vi er nå på jakt etter to nye kokker til vårt kjøkken på Sjøkrigsskolen. Vi ser etter deg som har fagbrev som kokk eller institusjonskokk, trives i et miljø med høyt tempo og vil bidra til utvikling av kjøkkenets rutiner. 

Som kokk hos oss vil du bidra i produksjon av måltider og andre forpleiningsrelaterte tjenester. Du vil jobbe turnus, inkludert helgejobbing. Det må påregnes endring i arbeidstidsordning ved endret produksjonsmønster og utvikling av avdelingen. Haakonsvern orlogsstasjon har ansvar for å besette kjøkkenene på Haakonsvern, Ulven og Sjøkrigsskolen, så du må regne med å jobbe på alle de tre overnevnte steder. 

Haakonsvern orlogsstasjon (HOS) er Sjøforsvarets hovedbase og Nordens største marinebase med vernepliktige, militære og sivile ansatte. Sjøkrigsskolen ligger på Laksevåg. Driften ved Haakonsvern orlogsstasjon skal understøtte Marinens og Kystvaktens fartøyer under landligge. I tillegg skal den ivareta Forsvarets behov for støttetjenester i Bergensregionen. Haakonsvern orlogsstasjon ser det som en av sine viktigste oppgaver å tilrettelegge og utvikle organisasjonen slik at brukerne føler de får den støtte de har behov for i sin daglige drift. 

Arbeidsoppgaver:

  • Koordinere og lede den daglige driften av kjøkkenet i henhold til gjeldende lover, forskrifter og bestemmelser
  • Ta del av driften sammen med kokkene
  • Bistå kjøkkensjefen i utarbeidelse av meny i samarbeid med kokkene
  • Bistå kjøkkensjefen i oppfølging av budsjett og regnskap
  • Bistå med kassaoppgjør og kundeoppfølging
  • Delta i arbeid med produksjonen, klargjøring, anretning, utporsjonering og servering av mat/måltider
  • Være stedfortredende kjøkkensjef
  • Ta del i oppfølging av lærlinger frem til avlagt fagprøve
  • Bruke rutiner og internkontrollsystem for mattrygghet som en naturlig del av hverdagen. Utarbeide HMS-rutiner og vedlikeholde dokumentasjon i henhold til krav

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som kokk eller institusjonskokk
  • Minimum 1-3 års relevant arbeidserfaring som fagutdannet kokk institusjon eller restaurant
  • Erfaring med innkjøp, økonomistyring og budsjettering
  • Du må kunne snakke og skrive godt norsk
  • Inngående kjennskap til internkontrollstyring
  • Den som ansettes må kunne sikkerhetsklarering for HEMMELIG / NATO SECRET før tiltredelse
  • Beherske de vanligste applikasjoner under Microsoft Office. God erfaring med databehandling, web og nettbaserte applikasjoner
  • Førerkort klasse B

Ønskelige kvalifikasjoner

  • Flere relevante fagbrev
  • Du bør ha en relevant bachelor
  • Erfaring med oppfølging av lærlinger
  • HMS erfaring

Vi oppfordrer deg som søker til å beskrive erfaringene dine detaljert i CV-en i rekrutteringssystemet Webcruiter. Det er også ønskelig at du også laster opp merkede vedlegg av relevante vitnemål, attester og sertifikater. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Personlige egenskaper:

Du har et ønske om å gi den beste opplevelsen og service til våre gjester, og du er effektiv og løsningsorientert. Som kokk hos oss er det viktig at du er nøyaktig og opptatt av kvalitet i ditt arbeid, og vil tilegne deg kompetanse basert på utfordringer i daglig drift. Du er sosial og samarbeider godt med de rundt deg, og har et mål om utvikle deg videre i faget.

Vi legger vekt på personlige egenskaper og avdelings behov for faglig profil i forhold til teamsammensetting ved ansettelse.

Vi tilbyr:

Gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer i et positivt kollegialt arbeidsmiljø med høy kompetanse.
Gode pensjons- og velferdsordninger, blant annet egen bedriftshelsetjeneste og mulighet for inntil to timer trening i arbeidstiden per uke.
Lønn etter Statens lønnsregulativ som assisterende kjøkkensjef, stillingskode 1123, lønnstrinn 50-60 (for tiden kr 471 300 - 553 500 brutto per år), avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Av lønnen trekkes 2 % lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse.  

  • Bedrift
    Forsvaret
  • Søknadsfrist
    26.03.2023
  • Heltid/Deltid
    Heltid
  • Ansettelsesform
    Fast
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    5165, LAKSEVÅG
    BERGEN
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    5057146
  • Se her for andre jobber fra Forsvaret
  • Oppdatert 09.03.2023