Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Stavanger Kommune

Vikariat kokk, fram til 22.06.23.

Stavanger kommune er en av distriktets største arbeidsgiver. Med ansvaret for skolegang, barnehage, sosialhjelp, barnevern, legehjelp og sykehjem for innbyggerne i byen vår.
 
Seksjon Kjøkken er organisatorisk plassert under Bymiljø og utbygging, henholdsvis avdeling Eiendom. 
Seksjonen har ansvar for produksjon av mat til flere sykehjem, skoler, kantinedrift og barnehager. Det siste året er kommunens satsning på skolemat styrket, og i fra sommeren skal seksjonen produsere rundt 35000 porsjoner med mat i uken på 3 forskjellige lokalisasjoner.
En av våre dyktige kokker skal ut i permisjon. Vi søker derfor etter en engasjert og dyktig kokk i fram til 22.06.23. Som kokk hos oss vil du lage mat til forskjellige kunder, og til tider hjelpe til på andre avdelinger i kommunen. Vi er godt organisert og jobber systematisk med kvalitet og utvikling. Som kokk i vårt team forventes det at du setter kunden først og at du følger rutiner og er lærevillig. Vi lager god mat og vi bygger fellesskap.

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev kokk eller institusjonskokk/ernæringskokk
  • Relevant erfaring innen lignende arbeid
  • Førerkort klasse B eller større bil er en fordel, men ikke et krav.

Arbeidsspråket i Stavanger kommune er norsk. Dersom du har et annet morsmål enn norsk, må du dokumentere at du har språkferdigheter tilsvarende B2. Gjelder ikke søkere med et skandinavisk språk som morsmål.

Personlige egenskaper:

Du er nær og inkluderende, tar vare på dine kolleger,
samarbeidspartnere og innbyggernes behov.

Du er åpen for andres kunnskap, ønsker å lære og deler av din kunnskap.

Du er nyskapende og utviklingsorientert, utforsker nye muligheter og løsninger, tør å prøve og feile, evner å forandre for å forbedre.

Du er profesjonell og har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Du er selvstendig og strukturert, løsningsorientert og tenker helhetlig på tvers av sektorer og fag

Du har gjennomføringskraft og evner å prioritere.

Du liker store gryter, og kraftig utstyr.

Du er kvalitetsbevisst, har stor kokkefaglig kunnskap.

Du har fokus bærekraftige løsninger.

Vi tilbyr:

Dagtidsstilling- med arbeid mandag til fredag

Gode pensjons- og forsikringsordninger 

Gode velferdsordninger 

En bedrift som arbeider etter verdier og målsettinger 

Tarifflønn, stillingskode 751705 Kokk