Ledig stilling

Elverum kommune

Kokk/ ernæringskokk, bakere og sjåfør-matkjører

Offentlig forvaltning

Trenger du sommerjobb? Vi trenger deg som er: Kokk/ ernæringskokk, bakere og sjåfør-matkjører

  • Arbeidstid kokk er mandag til fredag klokken 07.00 – 14.30.
  • Arbeidstid sjåfører mandag til fredag klokken 08.00 - 14.00.
  • Arbeidstid bakere  mandag til fredag klokken  06.00 - 13.30.

Elverum kommunale sentralkjøkken er organisert under enhet for Fellestjenester i sektor for pleie, rehabilitering og omsorg (PRO).
Sentralkjøkkenet er lokalisert på Terningen arena og består pr dags dato av 12,5 årsverk medregnet avdelingsleder.
Sentralkjøkkenet produserer mat etter kok/kjøl prinsipp.

Sentralkjøkkenet yter tjenester til kommunens seks sykehjem, andre avdelinger i kommunen, kommunale kantiner, intern catering, samt produserer og leverer mat til hjemmeboende. Sentralkjøkkenet har et eget bakeri som produserer brød og bakervarer til kommunens sykehjem og barnehager.
Sentralkjøkkenet produserer også varmmat til Åmot kommune.

Arbeidsoppgaver:

Kokk/ernæringskokk:

  • Produsere middag.
  • Produsere dietter.
  • Pakking av mat til hjemmeboende og institusjoner.
  • Følge avdelingens renholdsrutiner og hygieniske prinsipper.
  • Følge bedriftens HACCP, Ik.-mat system og HMS system.

Sjåfør:

  • Utkjøring av tørrvarer til institusjoner, barnehager og skoler.
  • Utkjøring av melk og brødvarer til Institusjoner, barnehager og skoler.
  • Utkjøring av middag til hjemmeboende.
  • Utkjøring av intern og ekstern catering og kaker.
  • Følge avdelingens renholdsrutiner og hygieniske prinsipper.
  • Håndtere både små og store biler.

  • Følge bedriftens HACCP, Ik.-mat system og HMS system.
  • Renhold av bil og utstyr.

Bakere:

  • Produsere brød og bakervarer til institusjoner, barnehager og skoler.
  • Produsere kaker til alle institusjoner.
  • Produksjon av kaker og bakverk for intern og ekstern catering.
  • Følge avdelingens renholdsrutiner og hygieniske prinsipper.

Kvalifikasjoner:

Kokk/ernæringskokk

  • Fagbrev som kokk/institusjonskokk
  • Erfaring fra faget kan kompensere fagbrev/svennebrev
  • Gode IKT- kunnskaper
  • Kunne utrykke seg godt norsk skriftlig og muntlig
 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring fra storkjøkken/institusjonskjøkken
  • Kjennskap til fagsystemet Aivo

Sjåfør-matkjører.

  • Førerkort klasse B.
  • Kunne utrykke seg godt norsk skriftlig og muntlig.
  • Kunne forholde seg til sentralkjøkkenets systemer og rutiner for levering av mat og tørrmat.
  • Erfaring som sjåfør er en fordel.

Baker.

  • Fagbrev/svennebrev som baker/ konditor. 
  • Kvalifikasjon kan kompenseres med erfaring fra faget.
  • Gode IKT- kunnskaper
  • Kunne utrykke seg godt norsk skriftlig og muntlig.

 

Personlige egenskaper:

  • Gode samarbeidsevner.
  • Kunne jobbe effektivt.
  • Du må ha engasjement for kosthold og ernæring og et ønske om å spre matglede.
  • Du må ha forståelse for hvordan ernæring påvirker eldre og syke.
  • Du må ha et ønske om å være med og bidra til bedre livskvalitet og god ernæring hos brukerne av våre tjenester.
  • God arbeidskapasitet.
  • Strukturert.
  • Endringsvillig.
  • Positiv og løsningsorientert.
  • Initiativrik.

Vi tilbyr:

  • Et godt arbeidsmiljø med mulighet for utvikling.
  • Gode arbeidsvilkår og pensjonsordning.
  • Utfordrende og varierende arbeidsoppgaver.
  • Dyktige kolleger i et godt arbeidsmiljø.
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling.
  • Lønn og arbeidsvilkår i samsvar med gjeldende lov, forskrifter og avtaler.