Company
Vollan Gjestestue ASApplication deadline
31.03.2023Position function
ProduksjonFulltime/Parttime
ParttimeForm of employment
TemporaryIndustry
RestaurantEducational qualification
ØnskeligWork experience
ØnskeligDesired language
Norsk, EngelskAddress
9040, NORDKJOSBOTN
BALSFJORD
NorwayOther workplaces
BalsfjordNumber of positions
3Competences
- kokk
Career-kode
4973951Look here for other jobs from Vollan Gjestestue AS
- Updated 26.01.2023
Expired ad
The application deadline for this job opportunity has passed.
Vollan Gjestestue AS
Sommervikar kokk - kjøkkenassistent
Restaurant
Du trives i en hektisk hverdag, du liker orden og har en lidenskap for mat, kvalitet og god service.
Vi søker en kandidat til sommer vikariat.
ARBEIDSOPPGAVER
- Matproduksjon
- IK-mat rutiner
- Renhold og orden på arbeidsområdet
- Avvikskontroll og oppfølging av rutiner
KRAV
- Må kunne norsk/skandinavisk flytende både muntlig og skriftlig, og kunne god engelsk
- God forståelse av allergener
ØNSKEDE KVALIFIKASJONER
- Fagbrev ønskelig, men ikke et krav
- Erfaring fra stordrift, kantine, restaurant eller lignende er ønskelig.
- Stort pågangsmot og et ønske om å bidra
VI SØKER EN PERSON SOM
- Er ansvarsbevisst, fleksibel og engasjert
- God fysisk helse
- Jobber godt i team og har fokus på de rette oppgavene
VI TILBYR
Lønn i henhold til tariff. Pensjons- og forsikringsordninger etter gjeldende lovverk
Nødvendig opplæring vil bli gitt.
Trivelig arbeidsmiljø
Et godt arbeidsmiljø med høy trivsel, og med felles mål om å levere flotte gjesteopplevelser.
SOMMERVIKAR I UKE : 26-33 ( må kunne jobbe 4-5 uker sammenhengende)
Company
Vollan Gjestestue ASApplication deadline
31.03.2023Position function
ProduksjonFulltime/Parttime
ParttimeForm of employment
TemporaryIndustry
RestaurantEducational qualification
ØnskeligWork experience
ØnskeligDesired language
Norsk, EngelskAddress
9040, NORDKJOSBOTN
BALSFJORD
NorwayOther workplaces
BalsfjordNumber of positions
3Competences
- kokk
Career-kode
4973951Look here for other jobs from Vollan Gjestestue AS
- Updated 26.01.2023