Ledig stilling

Helse Sør-øst RHF

Seksjonsleder ved Produksjonskjøkkenet, kjøkkensjef

Offentlig forvaltning

Er du en inspirerende, omtenksom leder som liker å jobbe tett på dine medarbeidere?
Er du opptatt av kvalitet og liker utfordringer?

Produksjonskjøkkenet har ansvar for å produserer mat til alle sykehusets lokasjoner. Dette innbefatter ca 1000 pasienter / middag per dag, og ca 2000 besøkende i kantiner.  Kjøkkenet produserer middag etter et unikt nytt konsept som enkeltpakker middagsporsjonene, slik at alle pasienter daglig kan velge mellom mange middagsretter til fleksible spisetidspunkter. Torus Pak er en unik pakkemetode som gjør servering rask og delikat, samtidig som den medfører et vesentlig lavere matsvinn gjennom riktig posjonering og varming av korrekt mengde. Kreativitet og kvalitet som systemet medfører fordrer en leder som ikke ser begrensning men muligheter med pakkesystemet, all mat skal kunne varmes i kombidamper og programmert mikroovner for å oppnå korrekt kvalitet og fleksibilitet: se link til video:  https://toruspak.com/nb/

Produksjonskjøkkenet er lokalisert på Lillehammer og organisert under avdeling Matforsyning som har ca. 130 årsverk fordelt på geografiske lokasjoner - Elverum, Gjøvik, Hamar, Lillehammer, Tynset, Sanderud og Reinsvoll samt noen distriktpsykiatrisk senter (DPS).

Avdeling matforsyning er organisert under divisjon Eiendom og intern service som leverer støttefunksjoner til den kliniske virksomheten i Sykehuset.

Produksjonskjøkkenet ble i 2022 totalrenovert med oppgradert utstyr for effektiv og tidsriktig utstyr til våre produksjonsmetoder.
Blir du vår nye leder vil du ha en ansattgruppe på 14 stillinger med dedikerte og dyktige medarbeidere, avdeling matforsyning har og egen kvalitetsrådgivere og koordinator som ivaretar it- systemer knyttet til matproduksjon.

Du vil være en viktig bidragsyter i arbeidet med å utvikle spennende matkonsepter / serveringssystemer for pasientene  i ny sykehusstruktur i Innlandet.    

Kvalifikasjoner:

  • Det er ønskelig med formell lederkompetanse og ledererfaring 
  • Relevant utdanning innen kjøkkenfaget,kokk med fagbrev er minstekrav- tilleggsutdanning innen kosthold og ernæring og / eller industriell matproduksjon er en fordel.
  • Søkere med erfaring fra drift av kjøkken basert på sous vide / kok kjøl og MAP pakking samt kunnskaper om kosthold for våre målgrupper vil bli foretrukket  
  • Kjennskap til bruk av IT-programvare for turnus, tekstbehandling, budsjett og personaloppfølging
  • Ønskelig med erfaring fra endring og omstillingsprosesser, samt generell utvikling av arbeidsmiljø
  • Beherske norsk muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper:

  • Du er handlekraftig, helhetstenkende og endringsvillig
  • Du kommuniserer godt med de rundt deg og har omsorg for dine medarbeidere  
  • Sterk bevissthet om matkvalitet og kunne utfordre og utfordres på smak,lukt, tekstur og matvarenes sammensetting 

 Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr:

  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
  •  Mulighet for å lede en faglig dyktig stab av kokker
  • God lederopplæring internt i avdelingen og mulighet for deltagelse på lederutviklingsprogram i regi av Sykehuset Innlandet
  • Tjenestepensjon i Kommunal landspensjonskasse (KLP) 
  • Lønn etter avtale

Etter søknadsfristens utløp vil offentlig søkerliste bli utarbeidet. Hvis søker har krysset av for ønske om ikke å fremkomme på offentlig søkerliste, vises det til offentleglova § 25, annet ledd. Helseforetaket vil gjøre en vurdering av om kriteriene for å bli unntatt fra søkerlista er oppfylt. Det gjøres oppmerksom på at en søknad kan bli gjort offentlig selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlista. Søkeren vil i tilfelle bli varslet om dette.