Ledig stilling

Becks Brasserie & Bar Drammen AS

Restaurantsjef

Hotell, restaurant og storhusholdning

Vi søker Restaurantsjef med kremmerånd til å lede vår restaurantavdeling på Union brygge i Drammen.

 


Ansvarsområder:

  • Være vårt blide ansikt utad.

  • Begeistre våre gjester og dine medarbeidere.

  • Være en tydelig leder som coacher og trener de ansatte.

  • Være en aktiv ambassadør for våre verdier.


Kvalifikasjoner:

  • Lidenskap for god mat og strålende service.

  • Erfaring fra restaurantbransjen.

  • Ledererfaring.

  • Må beherske norsk eller et annet skandinavisk språk og engelsk, både muntlig og skriftlig.


Som restaurantsjef er du matglad, tett på og involvert i den daglige driften. Du blir også en del av servitørteamet og må påregne å gå vakter både som servitør i lavsesong og som hovmester i høysesong. Du tilpasser deg, og er tilstede både tidlig og sent. Du er lojal mot konseptet og eier, du bør finne nye, gode løsninger for å tiltrekke flere lønnsomme gjester. Du trives aller best med å skape gode gjesteopplevelser. Vi leter etter deg som er glad i mennesker, og står frem som et forbilde i utøvelsen av det gode vertskap.


Vi tilbyr:

  • Mulighet til å bygge opp ditt team og lede avdelingen.

  • Full opplæring i driftsrutiner.

  • Gode muligheter til å utvikle deg som leder.

  • Samarbeide med Becks Brasserie i: Skien og Porsgrunn. 

  • Lønn etter avtale, med bonus ordninger.

  • Fri telefon.