Spørsmål rettes til

knut.mjaland@becksbrasserie.no
tlf: 92210301

Ledig stilling

Becks Brasserie & Bar Skien og Porsgrunn

Er du vår nye hovedperson i restauranten?

Restaurantansvarlig Becks Osebro

Restaurant

Vi søker en engasjert og dyktig restauranansvarlig med en genuin kjærlighet for god mat og strålende service, som operativ leder for restauranten hos Becks Brasserie og Bar Osebro. Vi ønsker at stillingen fylles innen 31.8.2024

 

Ansvarsområder:

  • Ha ansvar for restaurantens operative drift og samarbeide tett med daglig leder, kjøkkensjef og barsjef. 
  • Være det smilende ansiktet utad som begeistrer både gjester og medarbeidere. 
  • Bidra til kontinuerlig utvikling av avdelingen for å sikre at vi alltid fremstår som profesjonelle og spennende. 
  • Være en god rollemodell som coacher og støtter opp om våre ansatte. 
  • Ansvarlig for at både lokaler og stab fremstår ryddig og imøtekommende. 
  • Sørge for at Osebro er et forbilde når det gjelder både gjestfrihet, service og fagkunnskap. 
  • Sørge for at vi har et godt arbeidsmiljø både i avdelingen og mellom avdelingene. 
  • Være en aktiv ambassadør for våre verdier. 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Solid erfaring fra restaurantbransjen, inkludert skiftledererfaring. 
  • Lidenskap for mat og service av ypperste klasse. 
  • Gode vinkunnskaper. 
  • Dyktig i norsk eller et annet skandinavisk språk samt engelsk, både muntlig og skriftlig. 

Som restauranansvarlig vil du være en sentral del av den daglige driften, tett på gjestene og teamet ditt. Du vil jobbe som servitør i lavsesongen og som hovmester i høysesongen. Arbeidstid vil hovedsakelig være tirsdag-lørdag fra kl 15:30-23:00. For å lykkes hos oss må du trives med å skape fantastiske gjesteopplevelser. Du er tydelig i dine målsetninger og forventninger, og jobber aktivt for å inspirere og motivere ditt team til suksess. Vi leter etter deg som virkelig elsker å omgås mennesker og som er et forbilde når det kommer til å være en fantastisk vert.

Vi tilbyr:

  • Bli en del av Becksteamet med gode kolleger og en solid organisasjon i ryggen. 
  • En spennende stilling med ansvar for et flott restaurantanlegg.
  • Full opplæring i våre driftsrutiner.
  • Gode muligheter for personlig og profesjonell utvikling som leder.
  • Samarbeid med Becks Brasserie i Skien og Drammen og Øya Spiseri i Porsgrunn.
  • Konkurransedyktig lønn.


 

Spørsmål rettes til

knut.mjaland@becksbrasserie.no
tlf: 92210301