Bedrift
Oslo kommuneSøknadsfrist
17.09.2021Ansettelsesform
workTime.HeltidBransje
Offentlig forvaltningUtdanningskrav
PåkrevetArbeidserfaring
ØnskeligAdresse
0579, OSLO
OSLO
Antall stillinger
1karriere-kode
4063027Se her for andre jobber fra Oslo kommune
- Oppdatert 30.08.2021
Utgått annonse
Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert
Oslo kommune
Rådgiver bærekraftig mat - kjøkkendrift
Offentlig forvaltning
Oslo kommune ønsker å lede an i arbeidet med å redusere matsvinn og å servere bærekraftig mat på alle kommunens kjøkken, serveringsteder og kantiner.
Vi søker nå etter: Rådgiver bærekraftig mat - kjøkkendrift, engasjement ut 2022.
Stillingen ligger i Klima- og miljøavdelingen i Bymiljøetaten. Vi har i tillegg til arbeidet med bærekraftig mat ansvar for fagområdene bærekraftig forbruk, miljøsertifisering og miljøledelse, marin forsøpling og utfasing av unødvendig engangsplast, urbant landbruk, miljøstatus, flere miljøarrangementer og koordineringen av etatens klimaarbeid.
Arbeidsoppgaver:
Som Rådgiver bærekraftig mat - kjøkkendrift vil din hovedoppgave være å veilede kommunalt ansatte i bærekraftig matservering i kommunale kjøkken – med fokus på det praktiske. Vi søker etter deg som kan dra på besøk til kommunale barnehager, aktivitetsskoler, sykehjem og andre kommunale steder hvor det serveres mat og veilede ansatte i bærekraftig kjøkkendrift; alt fra oppskrifter og menyplanlegging til innkjøp og varelagerstyring til forebygging av matsvinn. Stillingen vil bidra til å utvikle en kommunal veiledningstjeneste som markedsføres internt i Oslo kommune og som tilpasses aktuelle behov.Stillingen vil være en del av et team på to-tre ansatte, som sammen skal løse Bymiljøetatens oppgaver knyttet til bærekraftig mat på best mulig måte. Fordeling av oppgaver innad i teamet vil være en løpende vurdering ut fra hvilke oppgaver som har prioritet til enhver tid og styrker hos hver enkelt ansatt. Hovedansvarsområdet til stillingen kan endres og andre oppgaver kan tilkomme.
Kvalifikasjoner:
- Relevant utdannelse som f.eks fagbrev kokk/ernæringskokk eller høyere utdannelse innen ernæring/matvitenskap.
- Minimum fem års arbeidserfaring, eksempelvis innen innen ernæring, kjøkkenansvarlig, kokk eller annen bakgrunn med praktisk erfaring fra kjøkken, f.eks. cafe, restaurant eller matservering i barnehage, skole, sykehjem.
- God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
Personlige egenskaper:
- Evne til å vekke tillit og forståelse
- Initiativrik, med evne til nytenking
- Fleksibel, operativ og resultatorientert
- Arbeider selvstendig og strukturert samtidig som man evner å arbeide godt i team
- Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper
- Personlig egnethet vektlegges
Vi tilbyr:
- Gode muligheter for faglig utvikling
- Godt arbeidsmiljø med engasjerte kolleger
- Fleksibel arbeidstid, 37,5 timer pr. uke
- Nye moderne lokaler på Hasle
- Lønnsplassering i ltr.32-42 (kr. 497 600 – kr. 590 600). For særskilt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.
- Gode pensjons-, forsikrings og lånebetingelser gjennom Oslos pensjonsforsikring
- Som ansatt i Oslo Kommune betaler arbeidsgiver i tillegg hele pensjonspremien din etter nettolønnsordningen, dvs. at det ikke trekkes 2 % av din brutto lønn til pensjonsinnskudd
Relevante vitnemål og attester skal vedlegges søknaden elektronisk. Om dette ikke er praktisk mulig ber vi om at disse blir tatt med til et eventuelt intervju
Bedrift
Oslo kommuneSøknadsfrist
17.09.2021Ansettelsesform
workTime.HeltidBransje
Offentlig forvaltningUtdanningskrav
PåkrevetArbeidserfaring
ØnskeligAdresse
0579, OSLO
OSLO
Antall stillinger
1karriere-kode
4063027Se her for andre jobber fra Oslo kommune
- Oppdatert 30.08.2021