Bedrift
Oslo kommuneSøknadsfrist
22.05.2022Ansettelsesform
workTime.HeltidBransje
Offentlig forvaltningUtdanningskrav
PåkrevetArbeidserfaring
ØnskeligAdresse
0664, OSLO
OSLO
Antall stillinger
1karriere-kode
4610719Se her for andre jobber fra Oslo kommune
- Oppdatert 07.05.2022
Utgått annonse
Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert
Oslo kommune
Prosjektstilling som kokk - Solvang helsehus
Offentlig forvaltning
Vi søker etter en dyktig, nytenkende og engasjert kokk i 100% prosjektstilling ut 2022 – det er mulighet for forlengelse av stillingen.
For tiden er vi med i en pilot der vi skal bidra til mer bærekraftige måltider og bringe kjøkkenet nærmere våre beboere, i tråd med oslostandard for måltider, mattilbud og ernæringsoppfølging på helsehus. Vi ønsker å lage mer mat fra bunn av, øke bruken av ferske, økologiske og sesongbaserte råvarer, og samtidig redusere matsvinnet.
Vi forventer at du aktivt bidrar til å veilede våre medarbeidere og styrke matfaglig kompetanse ute i avdelingene. Ha en aktiv deltagelse i tilberedningen av mat til pasientene, og bidra med å skape varierte måltidsopplevelser etter den enkeltes behov. Du vil gjennom prosjektperioden jobbe i team med Solvang sin kokk, øvrige ansatte på kjøkkenet, ernæringsfysiolog ol.
Sykehjemsetatens overordnede mål innen mat og ernæring er at våre beboere og pasienter skal oppleve «Gode måltidsopplevelser, riktig ernæringsoppfølging og bærekraftige måltider»
Solvang helsehus er ett av fire helsehus i Oslo kommune og dekker primært bydelene nord i kommunen. Solvang helsehus drifter fire avdelinger med til sammen 157 plasser.
Helsehuset gir tilbud om opphold til mennesker med behov for å gjenvinne funksjonsevne gjennom behandling, målrettet rehabilitering og opptrening. Vi jobber tverrfaglig med fokus på hva som er viktig for pasienten - der "hver time teller". Vi bruker våre ressurser med tanke på at pasientene skal bli i stand til å bo lengst mulig i eget hjem, og mestre egen hverdag. Måltid er en viktig del av behandling og rehabilitering i helsehus!
Kun elektroniske søknader vil bli vurdert.
Arbeidsoppgaver:
Sette sammen menyer som tar utgangspunkt i smart bruk av ressurser, samt sesongbaserte, tilgjengelige råvarer
Reduksjon av matsvinn
Rutiner for IK mat og hygiene.
Planlegging, innkjøp og riktig behandling av råvarer til mattilberedning, i henhold til Oslo kommunes retningslinjer
Tilberedning og distribuering av ulike typer mat, tilpasset anledning og målgruppe
Samhandling med avdelingene vedrørende ernæring for enkelte pasienter
Oppfølging av rutiner og dokumentasjon i henhold til IK-mat og HACCP
Rengjøring av arbeidsområder på kjøkken
Veilede, undervise og informere kolleger
Andre arbeidsoppgaver etter behov
Bidra til et fullt forsvarlig, helsefremmende og inkluderende arbeidsmiljø
Kvalifikasjoner:
Kokk m/fagbrev, ernæringskokk eller institusjonskokk
Erfaring fra arbeid som kokk, gjerne fra institusjon
Gode IKT-ferdigheter og erfaring fra bruk av dataverktøy (blant annet Office-pakken)
Kjennskap til IK-mat og HACCP
Må beherske norsk meget godt skriftlig og muntlig (tilsvarende B2)
Kjennskap til økologisk mat, miljøvennlige produkter og bærekraft i kjøkkenet
Være utviklingsorientert og kunne vise til resultater
Må kunne motivere og inspirere og veilede ansatte i mattilbedring
Gyldig arbeids- og oppholdstillatelse
Gyldig politiattest må framlegges før tiltredelse. Det er arbeidssøkeren selv som må innhente politiattesten, jf. Politiregisterloven §44. Politiattesten skal ikke legges ved søknadspapirene, men fremlegges før søkeren tiltrer
Personlige egenskaper:
Du er glad i å lage mat
Genuint opptatt av matkvalitet i eldreomsorgen
Du er kreativ og liker å tilegne deg ny kunnskap
Du er selvstendig, engasjert, tar initiativ og fullfører oppgaver
Du er tilpasningsdyktig og må raskt kunne sette deg inn i nye områder og løse oppgaver og utfordringer
Du må kunne prioritere i en hektisk hverdag
Du må evne å arbeide i team og samhandle med ulike faggrupper
Personlig egnethet vil bli vektlagt
Vi tilbyr:
Jobb i et viktig samfunnsmessig område som stadig er under utvikling
Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, høyt faglig nivå og gode kollegaer
Godt tverrfaglig arbeidsmiljø
Faglig utvikling
Digitalisering av arbeidsoppgaver og fokus på implementering av teknologiske løsninger
Arbeidstid kan innebære noe arbeid på lørdager
Lønnsplassering i henhold til Oslo kommunes regulativ, SK 0111 Kokk, LR 010 alternativ 09, ltr 20 – 30 etter ansiennitet
Gode tjenestepensjons- og forsikringsordninger i Oslo pensjonsforsikring
Bedrift
Oslo kommuneSøknadsfrist
22.05.2022Ansettelsesform
workTime.HeltidBransje
Offentlig forvaltningUtdanningskrav
PåkrevetArbeidserfaring
ØnskeligAdresse
0664, OSLO
OSLO
Antall stillinger
1karriere-kode
4610719Se her for andre jobber fra Oslo kommune
- Oppdatert 07.05.2022