• Bedrift
    Oslo kommune
  • Søknadsfrist
    22.05.2022
  • Sted:
    OSLO
  • Stillingstype:
    Heltid
  • Bransje:
    Offentlig forvaltning
  • Utdanningskrav:
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring:
    Ønskelig
  • Fylke:
    OSLO
  • Arbeidssted:
    OSLO
  • Antall stillinger:
    1
  • karriere-kode:
    4610719
  • Se her for andre jobber fra Oslo kommune
Ledig stilling

Oslo kommune

Prosjektstilling som kokk - Solvang helsehus

Offentlig forvaltning

Vi søker etter en dyktig, nytenkende og engasjert kokk i 100% prosjektstilling ut 2022 – det er mulighet for forlengelse av stillingen.
 
For tiden er vi med i en pilot der vi skal bidra til mer bærekraftige måltider og bringe kjøkkenet nærmere våre beboere, i tråd med oslostandard for måltider, mattilbud og ernæringsoppfølging på helsehus. Vi ønsker å lage mer mat fra bunn av, øke bruken av ferske, økologiske og sesongbaserte råvarer, og samtidig redusere matsvinnet.
 
Vi forventer at du aktivt bidrar til å veilede våre medarbeidere og styrke matfaglig kompetanse ute i avdelingene. Ha en aktiv deltagelse i tilberedningen av mat til pasientene, og bidra med å skape varierte måltidsopplevelser etter den enkeltes behov. Du vil gjennom prosjektperioden jobbe i team med Solvang sin kokk, øvrige ansatte på kjøkkenet, ernæringsfysiolog ol.
 
Sykehjemsetatens overordnede mål innen mat og ernæring er at våre beboere og pasienter skal oppleve «Gode måltidsopplevelser, riktig ernæringsoppfølging og bærekraftige måltider»
 
Solvang helsehus er ett av fire helsehus i Oslo kommune og dekker primært bydelene nord i kommunen. Solvang helsehus drifter fire avdelinger med til sammen 157 plasser.
Helsehuset gir tilbud om opphold til mennesker med behov for å gjenvinne funksjonsevne gjennom behandling, målrettet rehabilitering og opptrening. Vi jobber tverrfaglig med fokus på hva som er viktig for pasienten - der "hver time teller". Vi bruker våre ressurser med tanke på at pasientene skal bli i stand til å bo lengst mulig i eget hjem, og mestre egen hverdag. Måltid er en viktig del av behandling og rehabilitering i helsehus!

Kun elektroniske søknader vil bli vurdert. 

Arbeidsoppgaver:

Sette sammen menyer som tar utgangspunkt i smart bruk av ressurser, samt sesongbaserte, tilgjengelige råvarer 

Reduksjon av matsvinn 

Rutiner for IK mat og hygiene. 

Planlegging, innkjøp og riktig behandling av råvarer til mattilberedning, i henhold til Oslo kommunes retningslinjer 

Tilberedning og distribuering av ulike typer mat, tilpasset anledning og målgruppe 

Samhandling med avdelingene vedrørende ernæring for enkelte pasienter 

Oppfølging av rutiner og dokumentasjon i henhold til IK-mat og HACCP 

Rengjøring av arbeidsområder på kjøkken 

Veilede, undervise og informere kolleger 

Andre arbeidsoppgaver etter behov 

Bidra til et fullt forsvarlig, helsefremmende og inkluderende arbeidsmiljø

Kvalifikasjoner:

Kokk m/fagbrev, ernæringskokk eller institusjonskokk 

Erfaring fra arbeid som kokk, gjerne fra institusjon 

Gode IKT-ferdigheter og erfaring fra bruk av dataverktøy (blant annet Office-pakken) 

Kjennskap til IK-mat og HACCP 

Må beherske norsk meget godt skriftlig og muntlig (tilsvarende B2) 

Kjennskap til økologisk mat, miljøvennlige produkter og bærekraft i kjøkkenet 

Være utviklingsorientert og kunne vise til resultater 

Må kunne motivere og inspirere og veilede ansatte i mattilbedring 

Gyldig arbeids- og oppholdstillatelse 

Gyldig politiattest må framlegges før tiltredelse. Det er arbeidssøkeren selv som må innhente politiattesten, jf. Politiregisterloven §44. Politiattesten skal ikke legges ved søknadspapirene, men fremlegges før søkeren tiltrer

Personlige egenskaper:

Du er glad i å lage mat 

Genuint opptatt av matkvalitet i eldreomsorgen 

Du er kreativ og liker å tilegne deg ny kunnskap 

Du er selvstendig, engasjert, tar initiativ og fullfører oppgaver 

Du er tilpasningsdyktig og må raskt kunne sette deg inn i nye områder og løse oppgaver og utfordringer 

Du må kunne prioritere i en hektisk hverdag 

Du må evne å arbeide i team og samhandle med ulike faggrupper 

Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr:

Jobb i et viktig samfunnsmessig område som stadig er under utvikling 

Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, høyt faglig nivå og gode kollegaer 

Godt tverrfaglig arbeidsmiljø 

Faglig utvikling 

Digitalisering av arbeidsoppgaver og fokus på implementering av teknologiske løsninger 

Arbeidstid kan innebære noe arbeid på lørdager 

Lønnsplassering i henhold til Oslo kommunes regulativ, SK 0111 Kokk, LR 010 alternativ 09, ltr 20 – 30 etter ansiennitet 

Gode tjenestepensjons- og forsikringsordninger i Oslo pensjonsforsikring 

 

  • Bedrift
    Oslo kommune
  • Søknadsfrist
    22.05.2022
  • Sted:
    OSLO
  • Stillingstype:
    Heltid
  • Bransje:
    Offentlig forvaltning
  • Utdanningskrav:
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring:
    Ønskelig
  • Fylke:
    OSLO
  • Arbeidssted:
    OSLO
  • Antall stillinger:
    1
  • karriere-kode:
    4610719
  • Se her for andre jobber fra Oslo kommune