Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Helse Sør-øst RHF

Prosjektleder

Offentlig forvaltning

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med svært gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. For å kunne møte dagens og fremtidens utfordringer, trenger vi dyktige og engasjerte medarbeidere. Vi er en utviklende arbeidsplass som skal ivareta både pasientene, pårørende og ansatte, og på den måten kan vi leve opp til vår visjon; «Sammen med pasientene skaper vi morgendagens behandling».

For Kjøkken kantiner matverter (KKM) betyr dette å være ”Tett på pasienten, med god matomsorg”. KKM skal bidra til høy kvalitet i pasientbehandlingen ved Oslo Universitetssykehus (OUS) ved å sørge for riktig mat, til rett pasient til riktig tid.
Det er to seksjoner i KKM (Kjøkken, kantiner og matverter).

KKM sender ut gjennomsnittlig 2300 middager om dagen.  Pasienter får daglig servert mat fra 1-2-3 servér, buffe og bulk konseptet. KKM har ansatte/matverter på 67 avdelingskjøkken som tilbereder frokost, aftens og mellommåltider til våre pasienter. Du får ansvaret for opplæring i KKM.

Prosjektleder med ansvar for opplæring ved avdelingen fra 01.06.22 - 31.08.24

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.
 

Arbeidsoppgaver:

  • Ansvarlig for planlegging og gjennomføring av opplæring i KMM, planlegging av opplæring av KOS4 ernæringskokkelever (i samarbeid med skole og Lærlingekompaniet).
  • Bistå i opplæring av alle ansatte.
  • Lede og delta i opplæring, samt utvikling av opplæringsmateriell.
  • Ansvarlig for egen læring og fagutvikling.
  • Delta i KKM ledergruppe.
  • Delta i kvalitetsutvalget i OSS, følge opp avvikshåndtering og revisjoner. Utføre i tråd med gjeldende krav og prosedyrer
  • Oppgaver i stillingen kan endres etter virksomhetens behov.

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som kokk.
  • Høyere utdanning innenfor pedagogikk, kostøkonom, ernæring eller annen relevant utdanning.
  • Erfaring innen opplæring i forhold til storkjøkkendrift.
  • Personlig egnethet vektlegges høyt
  • Gode IT kunnskaper, gode norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevner.
  • Erfaring fra spesialkost, dietter er ønskelig.
  • Gode kommunikasjon evner.
  • Dokumentert erfaring på minimum 4 år 
  • Erfaring fra å jobbe flerkulturelt

 

Personlige egenskaper:

Hos oss er det viktig at du:

  • Strukturert
  • Tillitskapene
  • Har evnen til å samarbeide på tvers av ulike fagmiljøer og ulike kulturer.
  • Trives med å jobbe i en stor og kompleks organisasjon  

Vi tilbyr:

  • En arbeidsplass i hjertet av Oslo, som har et arbeidsmiljø preget av tillit, åpenhet og respekt
  • En trygg arbeidsplass med god kollegastøtte
  • Som nyansatt i OUS blir du en del av et nyansattprogram
  • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Du blir en del av et viktig samfunnsoppdrag