Company
MYRKDALEN HOTEL ASApplication deadline
28.10.2019Industry
Hotell, restaurant og storhusholdningEducational qualification
ØnskeligWork experience
PåkrevetAddress
5713, VOSSESTRAND
VOSS
NorwayNumber of positions
1Career-kode
2179318Look here for other jobs from MYRKDALEN HOTEL AS
- Updated 16.10.2019
Expired ad
The application deadline for this job opportunity has passed.
MYRKDALEN HOTEL AS
PÂTISSIER
Hotell, restaurant og storhusholdning
Pâtissier / Kokk med god erfaring i laging av dessertar og kaker
Myrkdalen Hotel søkjer etter engasjert pâtissier til hotellet sin hovudrestaurant - Restaurant Nuten.
Me ynskjer ein kokk med god erfaring og stor interesse for laging av dessertar og kaker.
Stillinga er ledig frå 1. desember til 30. april med mogelegheit for forlenging i sommarsesong.
Om deg:
• 2 års erfaring frå liknade stilling
• Motivertog serviceinnstilt
Me tilbyr:
• Hektisk og kjekt arbeidsmiljø
• Konkurransedyktige vilkår
Les meir: myrkdalen.no/ledige-stillingar
Send søknad innan 28. oktober
til kjøkkensjef Gerald Landauer på e-post: kjokkensjef@myrkdalenhotel.no
Company
MYRKDALEN HOTEL ASApplication deadline
28.10.2019Industry
Hotell, restaurant og storhusholdningEducational qualification
ØnskeligWork experience
PåkrevetAddress
5713, VOSSESTRAND
VOSS
NorwayNumber of positions
1Career-kode
2179318Look here for other jobs from MYRKDALEN HOTEL AS
- Updated 16.10.2019