• Bedrift
    Forsvaret
  • Søknadsfrist
    01.08.2022
  • Ansettelsesform
    workTime.Heltid
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    0015, OSLO
    OSLO
    Norge
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    4681557
  • Se her for andre jobber fra Forsvaret
  • Oppdatert 10.07.2022
Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Forsvaret

Ønsker du å spre matglede? 

Vi er på jakt etter en serviceinnstilt og løsningsorientert produksjonsansvarlig til våre kjøkken på Haakonsvern og i Ulven leir. Vi ser etter deg som har fagbrev som kokk, trives i ett miljø med høyt tempo og vil bidra til utvikling av kjøkkenets rutiner. Du vil blant annet være faglig leder for daglig drift, ivareta varebestillinger og planlegge drift.

Hovedoppgaven som produksjonsansvarlig er å lede produksjon av råvarer, og gjennom dette bidra til at kjøkkenet kan utvikle seg på produksjonsmetoder og følge bransjetrender. I perioder med lav produksjon, eller etter behov, vil du inngå i den vanlige produksjonen av måltider og andre forpleiningsrelaterte tjenester. Du vil hovedsakelig jobbe dagtid, men det må påregnes endring til andre arbeidstidsordninger/turnus ved endret produksjonsmønster og utvikling av avdelingen. Haakonsvern Orlogsstasjon vil være primærarbeidsplass, men flytting mellom avdelinger lokalt må påregnes ved behov. 

Vi ønsker å knytte til oss en ny kollega som kan påvirke bedriftskulturen positivt gjennom sin personlige og faglige kompetanse. Tar du utfordringen?

Arbeidsoppgaver:

  • Produksjon og bearbeiding av råvarer iht meny
  • Utarbeide HMS rutiner og vedlikeholde dokumentasjon iht krav
  • Utføre daglig og ukentlig renhold innen eget arbeidsområde
  • Samt støtte opp om kjøkkenets lærlinger mht framdrift og praksis

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som institusjons- eller restaurantkokk
  • Inngående kjennskap til internkontroll styring
  • Kjennskap til merkeforskriften
  • Kjenne til HACCP prinsippene
  • Du må beherske norsk flytende både muntlig og skriftlig
  • Den som ansettes må kunne sikkerhetsklareres for KONFIDENSIELT før tiltredelse

Det er en fordel om du også har: 

  • Supplerende fagbrev; feks. kjøttskjærer, -fiskerifag, -baker
  • HMS erfaring

Vi oppfordrer deg som søker til å skildre hva du har gjort, hva du har oppnådd og andre ting du tenker er relevant i fritekstfeltet når du fyller ut CV-en i rekrutteringssystemet vårt webcruiter. Det gjør at vi får et godt bilde som mulig av deg og kvalifikasjonene dine. Flott om du også laster opp godt merkede vedlegg av vitnemål, attester og sertifikater som er relevant. Kvalifiserte søkere vil bli innkalt til intervju.

Personlige egenskaper:

Du vil gi den beste opplevelsen og service til våre gjester, og du er effektiv og løsningsorientert. Som kokk hos oss er det viktig at du er nøyaktig og opptatt av kvalitet i ditt arbeid, og vil tilegne deg kompetanse basert på utfordringer i daglig drift. Du er sosial og samarbeider godt med de rundt deg, og du vil utvikle deg videre.

Personlig egnethet og avdelings behov for faglig profil ift teamsammensetting vil vektlegges ved ansettelse.

Vi tilbyr:

  • Et spennende og utfordrende arbeid i et trivelig og hektisk miljø
  • Pensjonsordning i Statens pensjonskasse
  • Bedriftshelsetjeneste og fleksibel arbeidstid
  • Lønn etter Statens lønnsregulativ som fagarbeider kokk (kode 1203) lønnstrinn 43-53, eventuelt kr 423 500 - 493 700 brutto per år, avhengig av kvalifikasjoner. Med forbehold om godkjenning av lønn. Av lønnen trekkes 2 % lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse.
 

  • Bedrift
    Forsvaret
  • Søknadsfrist
    01.08.2022
  • Ansettelsesform
    workTime.Heltid
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    0015, OSLO
    OSLO
    Norge
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    4681557
  • Se her for andre jobber fra Forsvaret
  • Oppdatert 10.07.2022