Ledig stilling

Haugesund kommune

Lærling i ernæringskokkfaget

Offentlig forvaltning

Som lærling i ernæringskokkfaget vil du få god og utstrakt opplæring. Læreplassen er i helse og omsorg, avdeling kjøkkendrift. Avdelingen har ansatte med forskjellig utdannelse, både ernæringskokker og konditor.

Vi produserer både varm og kald mat til institusjoner i Haugesund kommune, samt hjemmeboende. I tillegg tar vi i mot bestillinger av kaker og bakervarer, samt diverse "møte mat".

Å være lærling betyr at du tar siste del av en videregående utdanning ved en arbeidsplass. Du blir ansatt på en arbeidsplass, og du har samme rettigheter og plikter som andre arbeidstakere. Du får lønn under læretiden. Som lærling har du krav på opplæring, veiledning og vurderinger underveis i læretiden.

Etter endt opplæring går du opp til fag- og svenneprøve. Oppstart blir august 2025. Læretiden er 2 år.

Kvalifikasjoner:

  • Du har bestått VG 1 Restaurant- og matfag.
  • Du har bestått VG 2 Kokk og servitør  eller ferdig med dette juni 2025.
  • Norsk er arbeidsspråk i Haugesund kommune. Du snakker, leser og skriver så godt norsk at du både kan samarbeide med andre og utføre arbeidsoppgavene dine selvstendig.

Personlige egenskaper:

  • Du er glad i å lage mat.
  • Du har motivasjon og interesse for fagfeltet, som ansatt og kollega.
  • Du er punktlig og pålitelig og viser hensyn og respekt.
  • Du må kunne arbeide selvstendig, men også i team.
  • Du er kjent med å bruke dataverktøy.
  • Du er fleksibel og serviceinnstilt.

Vi tilbyr:

  • En lærebedrift som har lang erfaring i å utdanne ernæringskokker.
  • Veiledere som har bred fagkunnskap på hver enkelt arbeidsplass, og som er dyktige på å gi veiledning og tilbakemelding til lærlingene.
  • Interessante og spennende arbeidsoppgaver og aktive arbeidsmiljø.
  • Lønn i henhold til tariff.