Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Helse Sør-øst RHF

Lærling - Ernæringskokk Skien                2023-2024

Offentlig forvaltning

Avdeling ernæring er sykehusets leverandør av mat til pasienter, ansatte, pårørende og besøkende. 
Vårt strategiske mål er at vi skal være en pådriver av ernæringsmessige behov tilpasset god pasientbehandling og gi et godt mattilbud.                               

Vi har fra august 1 lærlingplass, mulighet for oppstart før. Dette er et to-årig løp med stort fokus på kvalitet, fag og utvikling.               

Arbeidstid: 07.00 -15.00 og 08.00 -16.00 med jobb 3. hver helg.

Arbeidsoppgaver:

  • Faglig utvikling er hovedfokus under hele læretiden, og det vil være perioder med høyt aktivitetsnivå, med en variasjon av både praksis og teoretisk fagutvikling. 
  • Arbeidsoppgavene er tilpasset læreplanens kompetansemål og du må påregne turnus med arbeid hver 3. helg.
  • Andre viktige oppgaver er: Følge opp IK-mat og HACCP.

Kvalifikasjoner:

  • Må ha fullført grunnkurs VG1 og VG2.
  • Må beherske norsk (skandinavisk) språk skriftlig og muntlig for forsvarlig yrkesutøvelse.

Personlige egenskaper:

  • Ernæringskokken må kunne arbeide planmessig, rasjonelt, effektivt og hygienisk, både selvstendig og i samarbeid med andre.
  • Du må forstå matens ernæringsmessige betydning og kunne lage mat som gir positive opplevelser til både friske og syke.
  • Vi ønsker at du er en nysgjerrig, lærevillig, engasjert og målbevisst person innen faget ernæring.
  • Gode kommunikasjons-, samarbeids- og samhandlingsevner, samt gode holdninger.
  • God evne til å sette teori ut i praksis, samt reflektere over handlinger.
  • Kreativitet og estetisk sans kan være en fordel. 
  • Vi vektlegger personlig egnethet til et krevende fysisk yrke.
  • Fleksibel.
  • Serviceinnstilt.

Vi tilbyr:

  • En læretid i et godt arbeids- og læremiljø med stort fokus på fag og matglede.
  • Læretiden vil bestå av praktiske og teoretiske oppgaver.
  • Et godt arbeidsmiljø sammen med et dyktig kokketeam.
  • Tilsetting skjer på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, tariffavtaler og reglement.