Bedrift
Lerøy Norway Seafoods ASSøknadsfrist
11.06.2020Stillingsfunksjon
KvalitetslederAnsettelsesform
workTime.VikariatBransje
Fiske og fiskeoppdrettUtdanningskrav
PåkrevetArbeidserfaring
ØnskeligAdresse
8340, STAMSUND
VESTVÅGØY
NorgeAndre arbeidssteder
StamsundAntall stillinger
1karriere-kode
2930802Se her for andre jobber fra Lerøy Norway Seafoods AS
- Oppdatert 19.05.2020
Utgått annonse
Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert
Lerøy Norway Seafoods AS
Kvalitetsleder - vikariat
Fiske og fiskeoppdrett
Ønsker du å arbeide i framtidens næring, - i en av landets mest spennende og spektakulære region Lofoten? Vi har ledig vikariat ved vår fabrikk i Stamsund som kvalitetsleder. Vikariatet har en varighet på 10 måneder med mulighet for forlengelse. Anlegget er nylig ombygget og tilpasset til å omfatte produksjon av spiseklare produkter i tillegg til vår tradisjonelle filetproduksjon.
Stillingsinnhold:
- Faglig ansvar for mattrygghet og kvalitet
- Vedlikehold og oppdatering av egenkontrollsystem
- Avviksbehandling og rapportering
- Oppfølging av reklamasjoner og kundetilbakemeldinger
- Deltakelse i selskapets internrevisjonsteam
- Myndighetskontakt
- Utarbeidelse av prosessbeskrivelser
Ønskede kvalifikasjoner:
- Systematisk og nøyaktig
- Selvstendig og beslutningsdyktig
- Kompetanse innen HACCP/matvaretrygghet
- Erfaring fra FSSC 22000
- Erfaring innen næringsmiddelindustri
- Ansvars- og kvalitetsbevisst
- Gode engelskkunnskaper
Vi tilbyr:
- Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
- Gode utviklingsmuligheter
- Konkurransedyktige betingelser
Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.
Kun søknader som registreres elektronisk via vår karriereportal blir vurdert.
Bedrift
Lerøy Norway Seafoods ASSøknadsfrist
11.06.2020Stillingsfunksjon
KvalitetslederAnsettelsesform
workTime.VikariatBransje
Fiske og fiskeoppdrettUtdanningskrav
PåkrevetArbeidserfaring
ØnskeligAdresse
8340, STAMSUND
VESTVÅGØY
NorgeAndre arbeidssteder
StamsundAntall stillinger
1karriere-kode
2930802Se her for andre jobber fra Lerøy Norway Seafoods AS
- Oppdatert 19.05.2020