Företag
Solstein ASAnsökningstiden
21.10.2021Arbetsfunktion
ProduksjonAnställningsform
workTime.HeltidBransch
Rekruttering og bemanningUtbildningskrav
ØnskeligArbetserfsrenhet
PåkrevetÖnskat språk
NorskAdress
4276, VEAVÅGEN
KARMØY
NorgeAndra arbetsplatser
KarmøyAntal befattningar
2Karriere-kod
4137476Se här för andra jobb från Solstein AS
- Uppdaterad 15.10.2021
Utgått annons
Sista ansökningsdag för detta jobbtillfälle har passerat
Solstein AS
Kokkelerende matmedarbeidere
Rekruttering og bemanning
KOKKELERENDE MATMEDARBEIDERE
Solstein sin jobb er å drive menneskeutvikling med arbeid som verktøy. Vi erfarer hver dag at alle er gode til noe, og at alle kan bidra med verdiskapning gjennom produksjon av varer og tjenester. For å lykkes med dette har vi engasjerte arbeidsledere som er glad i å jobbe med mennesker, og som er faglig dyktige.
Nå er vi på "jakt" etter to personer som liker å arbeide selvstendig, og som trives med å arbeide på lag med andre.
- Vi ønsker å ansette en gladkokk med fagbrev som kokk eller institusjonskokk,
- Vi ønsker å ansette en matmedarbeider som har erfaring fra å jobbe med både mat og folk
Dagene på matavdelingen kan variere mye. Både i forhold til hva som skal produseres, hvor mange gjester som kommer på kafè, og om det er eksterne kurs i utleielokalene våre. Vi er rundt 25 personer som jobber med MAT i Solstein og vi har ansatte med fagbrev som baker, konditor og kokk.
Arbeidsoppgaver
Vili & Vè i Åkrehamn:
- Kjøkkenet har ansvar for å produsere det som selges i disken
- Bakeriet baker, boller & brød
- Bakrom har ansvar for oppvask og rydding,
- "Kassen" har ansvar for å betjene kunder og at fylle salgsdisken med varer.
Solstein på Vea:
- Lage mat som selges i matpausen til ansatte
- Holde kjøkken og kantinelokalet rent og ryddig
- Produsere catering
- Lage mat og rydde i forbindelse med kurs og konferanser i våre utleielokaler
I alle posisjoner er det kundekontakt, og alle ansatte er avhengig av et godt samarbeid mellom de ulike arenaene. Godt humør og smil er viktige bidrag til å skape en god atmosfære både for ansatte og kunder. Dagene kan også være delt mellom kjøkkenet på Vea og Vili & Vè i Åkrehamn.
Kunnskap og erfaringer
Det optimale er at du som matmedarbeider har relevant erfaring fra produksjon av mat. Enten det er fra bakeri, konditori, og catering, eller arbeid på serveringssted.
Har du i tillegg fagbrev som kokk ser vi også for oss følgende:
- Medansvar for drift og utvikling av Vili&Vè og drift av kjøkkenet på Solstein
- Som person må du ha vilje og evne til å jobbe med utvikling av arbeidstakere i tilrettelagt arbeid
- Du liker å lage mat og være med å produsere, samtidig som du bidrar til å organisere arbeidsdagen på en god måte for alle på avdelingen
- Bidra til gode rutiner
- Fokus på matsvinn
- Fokus på produksjon og renhold
Ønskede kvalifikasjoner:
- Erfaring og liker å jobbe systematisk med matproduksjon
- Er stabil og selvstendig, allsidig og fleksibel
- Lærevillig og interessert i å gjøre en god jobb
- Erfaring med å jobbe i lag med andre, gjerne erfaring i veiledning, og tilrettelegging av arbeidsoppgaver for andre
- Førerkort
- Gjerne relevant fagkompetanse
Har du i tillegg fagbrev som kokk ser vi også for oss følgende:
- God kunnskap om IK-mat
- God kunnskap om ernæring
- God kunnskap om råvarer
- Er stabil og selvstendig, allsidig og fleksibel
- Relevant fagbrev som kokk, institusjonskokk, baker eller konditor
Vili & Vè har åpent lørdager og ansatte på matavdelingen jobber lørdager i henhold til avtalt arbeidsplan. Vi etterstreber kjønnsbalanse og oppfordrer menn til å søke.
Lønn og pensjon etter avtale.
#heiasolstein :)
Søknadsfrist: 21.10.2010
Kontaktperson: Jan Olav Sørlie
Företag
Solstein ASAnsökningstiden
21.10.2021Arbetsfunktion
ProduksjonAnställningsform
workTime.HeltidBransch
Rekruttering og bemanningUtbildningskrav
ØnskeligArbetserfsrenhet
PåkrevetÖnskat språk
NorskAdress
4276, VEAVÅGEN
KARMØY
NorgeAndra arbetsplatser
KarmøyAntal befattningar
2Karriere-kod
4137476Se här för andra jobb från Solstein AS
- Uppdaterad 15.10.2021