Company
Sjøloftet ASApplication deadline
01.04.2024Form of employment
SeasonalIndustry
Hotell, restaurant og storhusholdningEducational qualification
FagbrevWork experience
5-8 årAddress
3950, BREVIK
PORSGRUNN
NorwayNumber of positions
3Career-kode
5544598Look here for other jobs from Sjøloftet AS
- Updated 09.03.2024
Expired ad
The application deadline for this job opportunity has passed.
Sjøloftet AS
Kokk på Sjøloftet - sommersesong 2024
Hotell, restaurant og storhusholdning
Om Sjøloftet
Sjøloftet åpnet i 1983 og holder til i hyggelige omgivelser ved Breviks flotte havnebasseng. Restauranthuset Sjøloftet består i dag av Restaurant Sjøloftet med uteserveringene Lektern og Lektern Lounge, selskapslokalet Verftet og Stålpressa Øl & Vinstue. Vi har også egen gjestehavn med servicebygg, kiosk/ isbar og hotellrom. Sjøloftet er eid og ledet av samme familie i over 40 år.
Vårt mål er å være et førstevalg i Grenlandsområdet for gjester som er ute etter topp service samt gode mat- og drikkeopplevelser. Vi har et internasjonalt kjøkken med hovedvekt på fisk, skalldyr og kjøtt i tillegg til smakfulle pastaretter og vår originale pizza fra eget bakeri. Sjøloftet har fire biler til utkjøring av mat og er en betydelig aktør innen catering både på privat- og bedriftsmarkedet.
|
A la carte kokk – sesong
Vi er på utkikk etter flere dyktige, lidenskapelige og erfarne à la carte kokker.
Arbeidsoppgaver:
- Produksjon og anretning av mat fra vår a la carte meny – både for restauranten og take-away/ utkjøring.
- Sørge for at all mat som serveres er av høyeste kvalitet når det gjelder råvarer, smak og presentasjon.
- Veilede øvrig hjelpepersonell på kjøkkenet, slik som pizzakokker/ pizzasjåfører.
- Bidra til å opprettholde et godt internkontrollsystem for kjøkkenet ift. renhold, produksjon og matsikkerhet.
Kvalifikasjoner:
- Fagbrev som kokk med gode kunnskaper om råvarer og IK-mat
- Relevant erfaring fra a la carte/ restaurantkjøkken – minimum 5 år
- Forståelse for kjøkkenøkonomi
- Beherske engelsk språk – både muntlig og skriftlig
Personlige egenskaper:
- Matinteressert
- Blid og utadvendt
- Serviceinnstilt
- Fleksibel
- Gode samarbeidsevner
- Evne til å jobbe raskt, selvstendig, strukturert og systematisk under press.
- Evne til å gi og motta konstruktive beskjeder/ veiledning
Vi tilbyr:
- Hyggelig arbeidsmiljø
- Stabil og trygg jobb
- Gode lønnsbetingelser
- Godt etablert restauranthus med erfarne drivere
- Stort kjøkken som var nytt i 2017
- Start etter etter avtale
Arbeidssted: |
Brevik |
Type stilling: |
Sesong - mulighet for forlengelse/ fast stilling over sommeren for den rette personen |
Søknadsfrist: |
1. april 2024 |
Stilling ledig fra: |
Mars og april/ mai (etter avtale) |
Hvordan søke: |
Legg ved CV med referanser og sluttattester. Beskriv dine styrker og svakheter på kjøkkenet – hva slags fagkunnskaper har, og hva vi kan forvente. Del gjerne bilder av retter du har laget som best representerer din kunnskap og finesse. |
Company
Sjøloftet ASApplication deadline
01.04.2024Form of employment
SeasonalIndustry
Hotell, restaurant og storhusholdningEducational qualification
FagbrevWork experience
5-8 årAddress
3950, BREVIK
PORSGRUNN
NorwayNumber of positions
3Career-kode
5544598Look here for other jobs from Sjøloftet AS
- Updated 09.03.2024