• Company
    Sjøloftet AS
  • Application deadline
    01.04.2024
  • Form of employment
    Seasonal
  • Industry
    Hotell, restaurant og storhusholdning
  • Educational qualification
    Fagbrev
  • Work experience
    5-8 år
  • Address
    3950, BREVIK
    PORSGRUNN
    Norway
  • Number of positions
    3
  • Career-kode
    5544598
  • Look here for other jobs from Sjøloftet AS
  • Updated 09.03.2024
Vacancy

Expired ad

The application deadline for this job opportunity has passed.

Sjøloftet AS

Kokk på Sjøloftet - sommersesong 2024

Hotell, restaurant og storhusholdning

Om Sjøloftet

Sjøloftet åpnet i 1983 og holder til i hyggelige omgivelser ved Breviks flotte havnebasseng. Restauranthuset Sjøloftet består i dag av Restaurant Sjøloftet med uteserveringene Lektern og Lektern Lounge, selskapslokalet Verftet og Stålpressa Øl & Vinstue. Vi har også egen gjestehavn med servicebygg, kiosk/ isbar og hotellrom. Sjøloftet er eid og ledet av samme familie i over 40 år.

Vårt mål er å være et førstevalg i Grenlandsområdet for gjester som er ute etter topp service samt gode mat- og drikkeopplevelser. Vi har et internasjonalt kjøkken med hovedvekt på fisk, skalldyr og kjøtt i tillegg til smakfulle pastaretter og vår originale pizza fra eget bakeri. Sjøloftet har fire biler til utkjøring av mat og er en betydelig aktør innen catering både på privat- og bedriftsmarkedet.

A la carte kokk – sesong

Vi er på utkikk etter flere dyktige, lidenskapelige og erfarne à la carte kokker.

Arbeidsoppgaver:

  • Produksjon og anretning av mat fra vår a la carte meny – både for restauranten og take-away/ utkjøring.
  • Sørge for at all mat som serveres er av høyeste kvalitet når det gjelder råvarer, smak og presentasjon.
  • Veilede øvrig hjelpepersonell på kjøkkenet, slik som pizzakokker/ pizzasjåfører.
  • Bidra til å opprettholde et godt internkontrollsystem for kjøkkenet ift. renhold, produksjon og matsikkerhet.

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som kokk med gode kunnskaper om råvarer og IK-mat
  • Relevant erfaring fra a la carte/ restaurantkjøkken – minimum 5 år
  • Forståelse for kjøkkenøkonomi
  • Beherske engelsk språk – både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper:

  • Matinteressert
  • Blid og utadvendt
  • Serviceinnstilt
  • Fleksibel
  • Gode samarbeidsevner
  • Evne til å jobbe raskt, selvstendig, strukturert og systematisk under press.
  • Evne til å gi og motta konstruktive beskjeder/ veiledning

Vi tilbyr:

  • Hyggelig arbeidsmiljø
  • Stabil og trygg jobb
  • Gode lønnsbetingelser
  • Godt etablert restauranthus med erfarne drivere
  • Stort kjøkken som var nytt i 2017
  • Start etter etter avtale

Arbeidssted:

Brevik

Type stilling:

Sesong - mulighet for forlengelse/ fast stilling over sommeren for den rette personen

Søknadsfrist:

1. april 2024

Stilling ledig fra:

Mars og april/ mai (etter avtale)

Hvordan søke:


Søknaden sendes pr. e-post til kristian@sjoloftet.com. Merkes «A la carte kokk, Sjøloftet - sesong»

Legg ved CV med referanser og sluttattester. Beskriv dine styrker og svakheter på kjøkkenet – hva slags fagkunnskaper har, og hva vi kan forvente. Del gjerne bilder av retter du har laget som best representerer din kunnskap og finesse.

 

  • Company
    Sjøloftet AS
  • Application deadline
    01.04.2024
  • Form of employment
    Seasonal
  • Industry
    Hotell, restaurant og storhusholdning
  • Educational qualification
    Fagbrev
  • Work experience
    5-8 år
  • Address
    3950, BREVIK
    PORSGRUNN
    Norway
  • Number of positions
    3
  • Career-kode
    5544598
  • Look here for other jobs from Sjøloftet AS
  • Updated 09.03.2024