• Bedrift
    Senja kommune
  • Søknadsfrist
    22.03.2024
  • Bransje
    Offentlig forvaltning - Kommuneadministrasjon
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    9300, FINNSNES
    SENJA
    Norge
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    5509168
  • Se her for andre jobber fra Senja kommune
  • Oppdatert 21.03.2024
Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Senja kommune

Kokk/institusjonskokk/assistent

Offentlig forvaltning - Kommuneadministrasjon

Har du lyst til å jobbe i institusjonskjøkken, ha trivelige medarbeidere, kun jobbe dagtid og ha fri i helger? Da er dette muligheten for deg.

Finnsnes Sentralkjøkken har ledig stilling som kokk/institusjonskokk/assistent i 100 % stilling for snarlig tiltredelse.

Sentralkjøkkenet er en avdeling i Sykehjemstjenesten i Senja kommune, har lokaler ved Finnsnes sykehjem og det er 7 ansatte som jobber ved avdelingen.

Hos oss vil du jobbe i team med kollegaer som er dyktige, stolte og som brenner for å kunne yte best mulig service. Vår hovedoppgave er å gi våre brukere en god matopplevelse.

Sentralkjøkkenet har ansvar for all leveranse av mat og måltider til sykehjemmene Finnsnes, Rossfjord og Skaland, til sengepost avdelinger ved Distrikts medisinske senter, samt hjemmeboende brukere i Senja kommune.

Produksjonslinjen er lagt opp etter metoden kok - kjøl, og utstyret både på kjøkkenet og i avdelingene er tilpasset dette.

Vi skal åpne en kantine ved Finnsnes sykehjem og arbeidsoppgavene vil også være tilknyttet produksjon av kantinemat og kantine arbeid. Vi er tidlig i prosessen med dette arbeidet og her er det mulighet til å være med å påvirke i arbeidet med å utarbeide kantinetilbudet.

Kjøkkenet har en sentral rolle i arbeidet med matglede og god ernæring. Vi har fokus på kvalitet og fagutvikling, gjennom å se og tilrettelegge for den enkelte beboers behov. Verdier som kvalitet, faglighet og trivsel står sterkt i vår avdelingen.  

Menn oppfordres til å søke.

 

Arbeidsoppgaver

Ordinære kokkefagoppgaver som utføres ved sentralkjøkkenet og kantine, herunder:

  • jobbe i ulike funksjoner i hoved kjøkkenet og kantine samt dietter/-og spesialkost
  • planlegge og produsere retter til alle måltider
  • utføre renhold som sikrer trygg mat
  • bidra til opplæring og veiledning av medarbeiderne, elever og lærlinger innen fagområde for å fremme utvikling, refleksjon og læring
  • bidra til kontinuerlig forbedring og utvikling av tjenestene ved å evaluere praksis, oppfølging av internkontrollsystem og å ta i bruk ny kunnskap
  • være en pådriver for et godt arbeidsmiljø

 

Kvalifikasjoner

  • Faglært kokk, ernæringskokk/institusjonskokk (fagbrev)
  • Fagbrev ønskelig, men ingen forutsetning. Lang arbeidserfaring kan veie opp manglende fagbrev
  • Erfaring fra arbeid som kokk, gjerne fra institusjon
  • Kjennskap til IK-mat og HACCP er en fordel 
  • Må beherske norsk meget godt skriftlig og muntlig (tilsvarende minimum B2)  

 

 Personlige egenskaper

  • Du er glad i å lage mat  
  • Du er kreativ og liker å tilegne deg ny kunnskap  
  • Du er selvstendig, engasjert, tar initiativ og fullfører oppgaver 
  • Du er tilpasningsdyktig og må raskt kunne sette deg inn i nye områder og løse oppgaver og utfordringer  
  • Kjennskap til bærekraft i kjøkkenet
  • Du må kunne prioritere i en hektisk hverdag  
  • Du må kunne arbeide i team
  • Være utviklingsorientert
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt  

 

 Vi tilbyr

  • Lønnsvilkår etter tariff og kvalifikasjoner 
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger i KLP
  • Mulighet til fagutvikling eller videreutdanning gjennom stipendordninger

 

 

  • Bedrift
    Senja kommune
  • Søknadsfrist
    22.03.2024
  • Bransje
    Offentlig forvaltning - Kommuneadministrasjon
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    9300, FINNSNES
    SENJA
    Norge
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    5509168
  • Se her for andre jobber fra Senja kommune
  • Oppdatert 21.03.2024