Ledig stilling

Helse Sør-øst RHF

Kokk

Offentlig forvaltning

Avdeling ernæring er sykehusets leverandør av mat til pasienter, ansatte, pårørende og besøkende.
Avdelingen består av 65 ansatte fordelt på 60 årsverk.
Vårt strategiske mål er at vi skal være en pådriver av ernæringsmessige behov tilpasset god pasientbehandling, og gi et godt mattilbud til våre pasienter, pårørende, besøkende og ansatte. Seksjon for anretning i Skien bemanner 16 sengeposter med kokk. 

Vi har ledig 100 % fast stilling som kokk for en matglad og kreativ person som har lyst til å jobbe tett på våre pasienter. 

Som kokk ute i sengepost, søker vi en person som kan være med å skape matglede og hyggelige måltidsituasjoner for våre pasienter. Vi ønsker også at du bidrar til kreativ tenking og er med på å utvikle arbeidsflyt og arbeidsmetodikk. Kanskje er akkurat du den som har lyst til å jobbe sammen med oss.

Du har relevant realkompetanse. Vi legger til rette for at du skal kunne ta fagbrev.

Arbeidstider fra kl. 08.00 -16.00, arbeid hver 3. helg (arbeidstidsordning kan bli endret). Personen som ansettes må påregne å jobbe ved alle våre anretninger og seksjoner.

Dersom det innen søknadsfristens utløp skulle bli flere ledige stillinger, vil tilsetting bli foretatt av den søkermassen som foreligger. Ved interne opprykk, vil det kunne bli andre ledige stillinger, i ulike stillingsstørrelser som tilbys, enn det som er lyst ut.

Alle søkere må benytte Webcruiter. Attester og vitnemål må lastes opp som vedlegg i PDF format og legges ved søknaden. 
Opplysningene i CV- og rekrutteringsdatabasen oppbevares i henhold til EUs personvernforordning/GDPR (EU 2016/679).

 

Kvalifikasjoner:

  • Kokk med fagbrev eller realkompetanse
  • Kunnskap om matglede, helse og ernæring
  • God kommunikasjon og ivaretagelse av pasienter og pårørende
  • Engasjert og tar utfordringer 
  • Gode samarbeidsevner og vilje til medvirkning til et godt arbeidsmiljø
  • Vi forventer at du gir egen faglig utvikling høy prioritet
  • Gode IKT-kunnskaper
  • Godt humør

Personlige egenskaper:

  • Viser et faglig engasjement og liker utfordringer innen faget
  • God på å fremme matglede, smak og kreativitet
  • Er ansvarsbevisst, nøyaktig, fleksibel og stabil
  • Omgjengelig og god til å samarbeide
  • Evner å strukturere dagen, se mulighetene, arbeide selvstendig, ta initiativ og takle utfordringer
  • I tillegg til å være en god kokk, har en genuin interesse for å være sammen med barn.
  • Jobb med pasienter må gi deg engasjement og arbeidsglede
  • Har en inkluderende arbeidsstil der det alltid ligger et smil på lur
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr:

  • Et arbeidsmiljø der du kan jobbe selvstendig samtidig som du blir en del av et godt fellesskap
  • Digitale kompetanseplaner, opplæring og veiledning
  • Spennende faglige utfordringer
  • Gode muligheter for faglig- og personlig utvikling
  • Velferdstilbud til ansatte
  • Gode pensjons-, låne- og forsikringsvilkår. Se KLP (www.klp.no/pensjon)