Kjøkkensjef

Becks Brasserie & Bar Drammen AS

Hotell, restaurant og storhusholdning

Er du en dyktig kokk med ledererfaring fra kjøkken? Er du strukturert og hardtarbeidende? Kan du drive vårt kjøkken og levere både kvalitet og god kjøkkenøkonomi? Da er det kanskje deg vi er på jakt etter. Vi søker en dyktig kokk med fagbrev til vår restaurant i Drammen, for fast ansettelse som kjøkkensjef. Becks Drammen er en franskinspirert brasserie, der vi følger sesongene og benytter oss av gode norske og internasjonale råvarer og matkultur. Vi er en del av Becksgruppen som samlet omsetter for 60 millioner årlig med restauranter i Skien, Porsgrunn og Drammen. Som kjøkkensjef hos oss blir du del av ett godt arbeidsmiljø, der vi har fokus på servering av god mat og gode opplevelser. Stillingen er operativ og medfører både kvelds- og helgearbeid. Kjøkkensjef jobber i team med restaurantsjef.

Arbeidsoppgaver

  • Daglig drift av kjøkken
  • Personalansvar
  • Kvalitetsansvar og kontroll
  • Kostnadskontroll
  • IK-mat
  • Bemanning og vaktplan
  • Varebestilling
  • Varetelling
  • Organisere alt arbeid med produksjon, klargjøring, anretning, utporsjonering og servering av mat/måltider
  • Sørge for at mat som blir servert til en hver tid oppfyller våre krav til kvalitet både når det gjelder råvarer, smak og anretning på tallerken
  • Oppvask, vask og rengjøring i henhold til hygieneforskrifter og internkontroll

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev som kokk
  • Beherske engelsk språk muntlig og skriftlig.
  • Ha god helse og være i god fysisk form.
  • Minst 5 års relevant arbeidserfaring

Personlige egenskaper

  • Strukturert og serviceinnstilt
  • Økonomisk innsikt
  • Erfaring med skiftlederansvar
  • Løsningsorientert
  • Gode samarbeidsevner og personlig integritet
  • Evne til å både gi og motta veiledning
  • Kunne arbeide selvstendig og strukturert

Vi tilbyr

  • Et sterkt konsept
  • Et interessant og utfordrende miljø
  • gode arbeidsbetingelser
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer
  • Egen bedriftshelsetjeneste