Bedrift
Oslo kommuneSøknadsfrist
01.12.2023Heltid/Deltid
HeltidAnsettelsesform
FastBransje
Offentlig forvaltningUtdanningskrav
PåkrevetArbeidserfaring
ØnskeligAdresse
1051, OSLO
OSLO
Antall stillinger
1karriere-kode
5453190Se her for andre jobber fra Oslo kommune
Utgått annonse
Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert
Oslo kommune
Kjøkkenansvarlig/kokk i Alna bydelshus
Offentlig forvaltning
Ledig stilling som kjøkkenansvarlig kokk i Alna bydelshus (Midlertidig prosjektstilling, med mulighet for fast ansettelse)
Dersom du har en lidenskap for matlaging og bærekraft, og ønsker å delta i spennende matprosjekter, kan du være akkurat den personen vi søker etter. Vi ser etter en engasjert kokk som ønsker å ta ledelsen i driften av bydelens personalkantine, samtidig som du vil produsere måltider til flere av bydelens barnehager. Målet vårt er å tilby sunne, smakfulle og fristende retter som gleder barn, unge og ansatte i bydelen samtidig som vi bidrar til økt sysselsetting og bærekraftig matproduksjon.Vi søker en dyktig faglært kokk med erfaring fra større produksjonsvolum som kan bidra til å skape fantastiske måltidsopplevelser i vår bydelskantine.
Oslo kommune legger vekt på bærekraftig, sunn og mer plantebasert mat, og som en del av vårt engasjement for dette initiativet, ønsker vi å styrke vårt team med en inspirerende, kreativ og nysgjerrig kokk. Din erfaring med å gi opplæring og veilede andre vil være en verdifull ressurs for oss i vårt arbeid med å fremme helse, miljø og samfunnsansvar gjennom matlaging.
Hvis du deler vårt engasjement for bærekraft og kvalitet, og tror at din lidenskap for matlaging kan bidra til å forme fremtidens matopplevelser i vår bydel, er kanskje denne stillingen noe for deg?
Kvalifikasjoner:
- Fagbrev som kokk.
- Gyldig arbeids- og oppholdstillatelse.
- God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på norsk tilsvarende nasjonal norsk prøve nivå C1 som minimum.
- Ansvarlig for å opprettholde prosedyrer og regelverk knyttet til kjøkken og kantinedrift i henhold til IK-mat.
- Ønskelig med erfaring fra større produksjonsvolum innen kantine, kafé eller restaurant
- Erfaring eller utdanning innen pedagogikk, veiledning og opplæring.
- Behersker de vanligste IKT-verktøy.
Personlige egenskaper:
- Lidenskap for bærekraftig, sunn og plantebasert matlaging.
- Selvstendig og løsningsorientert.
- Godt humør, utmerkede samarbeidsevner og fleksibilitet.
- Kreativ, engasjert og god kommunikasjonsevne.
- Evne til å veilede og motivere.
- Utadvendt og serviceinnstilt.
- Dyktig i teamarbeid og samhandling med ulike faggrupper
Vi tilbyr:
- Muligheter for personlig og faglig utvikling.
- Gode tjenestepensjons- og forsikringsordninger gjennom Oslo pensjonsforsikring.
- Du vil jobbe i et nytt og moderne kjøkken med betydelig påvirkning og utviklingsmuligheter.
- Bidra til å bygge opp et spennende prosjekt.
- Faglig utvikling og muligheten til å påvirke organisasjonen til det beste for bydelens ansatte.
- Gode forsikrings- og pensjonsforhold
- Ltr. 29-39
Bedrift
Oslo kommuneSøknadsfrist
01.12.2023Heltid/Deltid
HeltidAnsettelsesform
FastBransje
Offentlig forvaltningUtdanningskrav
PåkrevetArbeidserfaring
ØnskeligAdresse
1051, OSLO
OSLO
Antall stillinger
1karriere-kode
5453190Se her for andre jobber fra Oslo kommune