Ledig stilling

Helse Sør-øst RHF

Faglært kokk til kantine og konferansesenter

Offentlig forvaltning

Er du lidenskapelig opptatt av mat og service? Bli en del av vårt ernæringsteam!

Sykehuset Telemark HF (STHF) har ansvar for sykehus- og spesialisthelsetjenester til om lag 170 000 innbyggere i Telemark. Sykehusets pasientbehandling er organisert i syv klinikker, og har både somatisk og psykiatrisk virksomhet på flere steder i Telemark. 

Avdeling Ernæring er sykehusets leverandør av mat til pasienter, ansatte, pårørende og besøkende. Vårt strategiske mål er at vi skal være en pådriver av ernæringsmessige behov tilpasset god pasientbehandling og gi et godt mattilbud til våre pasienter, ansatte, pårørende og  besøkende.

For våre ansatte og besøkende er kantinen mer enn bare et sted å spise – det er et samlingspunkt og for mange dagens høydepunkt. Vi tilbyr smakfulle, sunne og varierte måltider i et hyggelig miljø, hvor gjestene kan fylle på med både energi og gode opplevelser.

Nå ser vi etter en engasjert, ansvarsbevisst og selvgående kantine og konferanse medarbeider som vil bidra til å skape dette for våre kunder hver dag.

Stillingen innebærer arbeid hver tredje helg på anretning og gjelder i hovedsak for våre kantiner i Skien og Porsgrunn, mandag-fredag. Arbeidstid: 07:00-15:00

Tiltredelse: 2. Juni eller etter avtale

Alle søkere må benytte Webcruiter. Attester og vitnemål må lastes opp som vedlegg i PDF format og legges ved søknaden. Opplysningene i CV- og rekrutteringsdatabasen oppbevares i henhold til EUs personvernforordning/GDPR (EU 2016/679).

Kvalifikasjoner:

  • Du tar initiativ, jobber selvstendig og har en sterk stå-på-vilje. Med et godt overblikk håndterer du en variert og travel hverdag, og du bidrar til en positiv atmosfære for både gjester og kolleger.
  • Du har en genuin interesse for mat og kvalitet, og du kjenner godt til IK-mat og relevante rutiner. Du jobber strukturert, effektivt og med fokus på detaljer.
  • Vi setter utvikling høyt, og vi ser etter deg som vil være med på vår vekst og bidra til å gi gjestene våre den beste opplevelsen.
  • Vi satser også på digital utvikling og ønsker å styrke vår synlighet. Derfor er grunnleggende IT-kunnskap en fordel, da vi bruker ulike IKT-systemer i arbeidshverdagen.
  • I tillegg må du beherske norsk både skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper:

  • Det er ønskelig med relevant fagbrev. Erfaring fra kantine eller lignende servicemiljø er en fordel og erfaring som konferansevert er et pluss, men ikke et krav.
  • Evne til å arbeide selvstendig i samarbeid med andre.
  • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig.
  • Du er faglig interessert, initiativrik og tar ansvar for egen læring.
  • Du er serviceinnstilt, strukturert og ansvarsbevisst.
  • Du deler våre verdier; kvalitet, respekt og trygghet.
  • Personlig egnethet vektlegges.

Vi tilbyr:

  • En trivelig og stabil arbeidsplass med hyggelige kollegaer.
  • En jobb der du kan være kreativ og bidra til spennende matopplevelser.
  • Forutsigbare arbeidstider på dagtid.
  • Mulighet til å jobbe med råvarer og gode matvalg i fokus.
  • En arbeidsplass hvor du får erfaring med å håndtere høyt tempo og mange gjester.
  • Gode muligheter for faglig- og personlig utvikling.
  • Velferdstilbud til ansatte.
  • Alle ansatte ved Sykehuset Telemark omfattes av gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Digitale kompetanseplaner, opplæring og veiledning


Sjekk gjerne ut vår hjemmeside www.sthf.no/om-oss/jobbe-hos-oss/