• Bedrift
    Forsvaret
  • Søknadsfrist
    20.08.2021
  • Ansettelsesform
    workTime.Heltid
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    9360, BARDU
    BARDU
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    3968275
  • Se her for andre jobber fra Forsvaret
  • Oppdatert 21.07.2021
Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Forsvaret

Er du vår nye kjøkkensjef som ønsker å skape matglede?

Vi mener at mat og trivsel hører sammen. For soldater og ansatte er måltidet en av få pauser i hverdagen. En kokk som opplever trivsel og trygghet på arbeidsplassen er bedre til å produsere, presentere og eksperimentere for å skape variasjon og gode matopplevelser. Detaljer utgjør helheten!

Som kjøkkensjef hos oss vil du være ansvarlig for at våre kompetente kokker og mellomledere får det beste ut av ressursene. Kjøkkenet har 35 årsverk, og skal også ivareta driften av kjøkken i Gratangen ved behov. I tillegg er Setermoen leir vertsavdeling for allierte styrker. Disse bespises/spiser også i messen.

Setermoen ligger i Bardu kommune i Indre Troms. Nærmeste flyplass ligger på Bardufoss, ca 25 kilometer fra Setermoen. Stedet har mye å by på for deg som liker å være ute i naturen med store muligheter for jakt, fiske og flotte naturopplevelser. Setermoen med omkringliggende lokalmiljø har et godt utbygd butikk-, skole- og servicenett.

Arbeidsoppgaver:

  • Overordnet ansvar for drift av forpleiningstjenesten iht. gjeldende lover og bestemmelser
  • Lede og planlegge produksjonen
  • Ansvar for at meny er iht. ernæringsmessige, økonomiske og kvalitetsmessige krav
  • Overordnet ansvar for IK-Mat og IK-HMS innen forpleiningstjenesten i avdeling/leir
  • Utarbeide og revidere turnus- og arbeidsplaner
  • Budsjett- og økonomiansvar
  • Overordnet ansvar for lærlinger frem til avlagt fagprøve
  • Utøve lederskap og rolle som linjeleder

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som institusjonskokk eller kokk
  • Bachelor med relevant fagområde som økonomi/ledelse, facility managment, kostholds økonomi eller tilsvarende
  • Ledererfaring fra kjøkkendrift
  • Den som ansettes må ha god helse og kunne fremlegge tilfredsstillende helseattest før ansettelse i stillingen
  • Den som ansettes må kunne sikkerhetsklareres for HEMMELIG før tiltredelse
  • Beherske norsk og engelsk språk både muntlig og skriftlig. Søknaden skrives på norsk
  • Førerkort klasse B

Ønskelige kvalifikasjoner

  • Kjennskap til arbeidsgiveransvar i offentlig sektor
  • Gjennomført førstegangstjeneste

Utdanning og arbeidserfaring må dokumenteres og lastes opp som vedlegg i webcruiter. Søknader uten dette vil ikke bli vurdert.

Personlige egenskaper:

  • Lederegenskaper med evnen til å motivere dine medarbeidere
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Bidra til et godt og inkluderende arbeidsmiljø, med fokus på å fremme trivsel og samarbeid mellom kolleger
  • Strukturert
  • Fleksibel
  • Være kreativ og like å jobbe i ett hektisk miljø

Personlige egenskaper og teamkompetanse vil bli vektlagt

Vi tilbyr:

  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer
  • Gode pensjons- og velferdsordninger med blant annet mulighet for trening i arbeidstiden
  • Fleksibel arbeidstid
  • Alminnelig arbeidstid iht. arbeidsmiljøloven, pt. 40 timer per uke inklusive lunsjpause

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ som kjøkkensjef, kode 1124, ltr. 54-64 pt. kr 491 200 - 583 500 brutto per år, med forbehold om godkjent lønnsfastsettelse. Av lønnen trekkes 2 % lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse

 

  • Bedrift
    Forsvaret
  • Søknadsfrist
    20.08.2021
  • Ansettelsesform
    workTime.Heltid
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    9360, BARDU
    BARDU
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    3968275
  • Se her for andre jobber fra Forsvaret
  • Oppdatert 21.07.2021