Bedrift
Stange kommuneSøknadsfrist
31.03.2023Heltid/Deltid
HeltidAnsettelsesform
FastBransje
Offentlig forvaltning - KommuneadministrasjonUtdanningskrav
PåkrevetArbeidserfaring
ØnskeligAdresse
2335, STANGE
STANGE
NorgeAntall stillinger
1karriere-kode
5062989Se her for andre jobber fra Stange kommune
Stange kommune
Er du vår nye ernæringskokk/ institusjonskokk?
Offentlig forvaltning - Kommuneadministrasjon
Er du en fleksibel og robust ernæringskokk/institusjonskokk på jakt etter nye utfordringer? Da håper vi at du vil fatte interesse for denne utlysningen. Vi søker ny ernæringskokk i 100 % stilling ved produksjonskjøkkenet.
Vår enhet ligger sentralt på Stange og har ca. 19 årsverk fordelt på ledelse, produksjonskjøkken, to mottakskjøkken med kantiner, to ordinære kantiner og matombringing/distribusjon. Produksjonskjøkkenet leverer mat til kommunens institusjoner og hjemmeboende. Maten produseres etter kok/kjøl-metoden. Vi produserer maten i stor grad fra bunnen. Vi ønsker at vår nye medarbeider brenner for matfaget og kan samarbeide godt med kollegaer på kjøkkenet, ledelsen og fagarbeidere innen helse.
Gode matopplevelser er viktig. Vi har et godt samarbeid med andre virksomheter og frivillige organisasjoner for å lykkes med god hverdagsmat til de som av ulike årsaker ikke kan lage sin egen mat. Kjøkkenet bidrar med mat til arrangementer/tema-aftener ved helse- og omsorgssenteret. Vi er inne i en spennende prosjektperiode med innføring Matilda som nytt virksomhetssystem. Produksjonskjøkkenet fokuserer på økt rekruttering til faget og tilbyr lærlingeplasser og praksisplasser. Vi bidrar til jobbinkludering i samarbeid med Nav og tiltaksbedrifter.
Det er startet et regionalt samarbeid mellom kommunale kjøkken i Innlandet. På den måten kan de ulike kjøkken utveksle erfaringer og inspirere hverandre.
Kvalifikasjoner:
Fagbrev som institusjonskokk/kokk (ufaglærte kan søke forutsatt at du har lang og bred erfaring med alle kokkefaglige oppgaver inkludert diett/spesialkost, og er villig til å ta fagbrev på sikt).
Relevant erfaring fra kjøkken.
God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
Forståelse for digitale styringsverktøy i en kompleks kjøkkendrift. Ønskelig med erfaring fra kok/kjøl-produksjon/storkjøkken og spesielt diettproduksjon.
Personlige egenskaper:
Vi ser etter en fleksibel og robust kokk som ønsker å bidra inn i vår kjøkkendrift.Du er strukturert, ansvarsbevisst og kan se helheten i driften.
Du ser at styringssystemer er viktig i komplekse kjøkkenorganisasjoner, og er faglig trygg.
Du bidrar til et godt arbeidsmiljø og tåler arbeidsdager med varierende arbeidsbelastning.
Du kommuniserer godt med kollegaer, ledere og andre yrkesgrupper du skal samhandle med og respekterer ulikheter.
Vi tilbyr:
Stillingen er for tiden plassert i vårt produksjonskjøkken. Arbeidstiden er mandag-fredag og 37,5 timers uke. Arbeidstiden er for tiden 07:30-15:00.
Lønn etter tariff og kommunale vilkår.
Pensjonsordning i KLP.
Et kompetent fagmiljø i et kjøkken som ønsker å være av de beste i bransjen.
En arbeidsplass med godt arbeidsmiljø og variasjon i alders- og kjønnssammensetning.
En arbeidsplass sentralt og landlig i Innlandet med kort vei til Hamar og det tar kun en drøy time med toget til Oslo fra Stange stasjon.
Den som tilsettes må før tiltredelse bekrefte opplysninger om tuberkuloseforhold og MRSA-status.
Bedrift
Stange kommuneSøknadsfrist
31.03.2023Heltid/Deltid
HeltidAnsettelsesform
FastBransje
Offentlig forvaltning - KommuneadministrasjonUtdanningskrav
PåkrevetArbeidserfaring
ØnskeligAdresse
2335, STANGE
STANGE
NorgeAntall stillinger
1karriere-kode
5062989Se her for andre jobber fra Stange kommune
-
Er du vår nye lærling innenfor ernæringskokk/institusjonskokk, 2023 - 2025 i Stange kommune?
Stange kommune
STANGE -
Kjøkkenassistent - 100% fast stilling
Alver kommune
ISDALSTØ -
Sommervikarer kjøkkendrift
Stange kommune
STANGE -
Lærling - Ernæringskokkfaget (tidligere Institusjonskokk)
Gjøvik kommune
GJØVIK -
Vikarer til kjøkkenet
Våler kommune
VÅLER I ØSTFOLD