• Bedrift
    Oslo kommune
  • Søknadsfrist
    17.03.2024
  • Heltid/Deltid
    Heltid
  • Ansettelsesform
    Fast
  • Bransje
    Offentlig forvaltning
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    0677, OSLO
    OSLO
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    5618930
  • Se her for andre jobber fra Oslo kommune
  • Oppdatert 02.03.2024
Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Oslo kommune

Er du kokk eller ernæringskokk og har lyst til å jobbe på helsehus?

Offentlig forvaltning

Er du glad i å lage mat?  

Er du opptatt av bærekraft og av å skape gode måltidsopplevelser?  

Er du serviceorientert, praktisk og finner gode løsninger når du møter utfordringer? 

Er du engasjert og holder deg oppdatert på fag og retningslinjer? 

Hvis du kan svare ja på disse spørsmålene, kan det være den vi leter etter!

Solfjellshøgda helsehus søker nå etter en kokk eller ernæringskokk med fagbrev i 100 % stilling. Kokkens primære oppgaver er tillaging av måltider i henhold til IK-mat. Dette skal gjøres i tråd med pasientenes behov og institusjonens rammebetingelser. Kokken deltar i den faglige utviklingen av institusjonen innenfor sitt fagfelt og har det faglige ansvaret for mottakskjøkkenet- og produksjonskjøkkenet. Solfjellshøgda helsehus er aktive i å utvikling av bærekraftige tjenester, blant annet innenfor mat- og kjøkkenoppgaver mellom pleiefaget og matfaglig personell. 

Du vil som kokk ha en viktig rolle i vårt arbeid for en bærekraftig verdikjede innenfor mat, hvor sentrale fokusområder er: 

  • Mer mat fra bunnen  
  • Mer belgvekster, grønnsaker og korn  
  • Sesongvariasjon  
  • Bevisste valg av kjøtt- og sjømat  
  • Mindre matsvinn  
  • Mer økologiske matvarer  

Om Solfjellshøgda helsehus 

Solfjellshøgda helsehus er et nytt og moderne helsehus med 142 sengeplasser. Solfjellshøgda helsehus har korttids- og rehabiliteringspasienter fordelt på 6 avdelinger. Pasientgruppen er eldre med sammensatte helseutfordringer, og er hovedsakelig overført fra sykehus for videre oppfølging av behandling og pleie. Pasientene skal oppleve et målrettet opphold fra de ankommer helsehuset, hvor det å kunne komme hjem igjen er fokus.   

Kun elektroniske søknader via webcruiter vil bli vurdert. Attester og referanser legges inn via webcruiter. I henhold til helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4 er det krav til stillingen om at det før tiltredelse legges frem gyldig politiattest, som ved fremleggelse ikke er eldre enn 3 måneder.
 

Kvalifikasjoner:

  • Faglært kokk, ernæringskokk/institusjonskokk (fagbrev)
  • Erfaring fra arbeid som kokk, gjerne fra institusjon
  • Gode IKT-ferdigheter og erfaring fra bruk av dataverktøy (Blant annet Office-pakken) 
  • Kjennskap til digitalt lagerstyringssystem som for eksempel APX (Aktiv forsyning digital lagerstyringssystem) er en fordel  
  • Kjennskap til IK-mat og HACCP er en fordel 
  • Kjennskap til digitalt IK - mat system er en fordel
  • Må beherske norsk meget godt skriftlig og muntlig (tilsvarende minimum B2)  
  • Kjennskap til økologisk mat, miljøvennlige produkter og bærekraft i kjøkkenet 
  • Være utviklingsorientert og kunne vise til resultater 

Personlige egenskaper:

  • Du er glad i å lage mat  
  • Du er kreativ og liker å tilegne deg ny kunnskap  
  • Du er selvstendig, engasjert, tar initiativ og fullfører oppgaver 
  • Du er tilpasningsdyktig og må raskt kunne sette deg inn i nye områder og løse oppgaver og utfordringer  
  • Du må kunne prioritere i en hektisk hverdag  
  • Du må evne å arbeide i team og samhandle med ulike faggrupper 
  • Du må være servicerorientert
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt  

Vi tilbyr:

  • Jobb i et viktig samfunnsmessig område som stadig er under utvikling
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, høyt faglig nivå og gode kollegaer 
  • Godt tverrfaglig arbeidsmiljø
  • Faglig utvikling  
  • Digitalisering av arbeidsoppgaver og fokus på implementering av teknologiske løsninger
  • Arbeidstid innebærer dagarbeidstid og hver 4. helg. Noe arbeidstid på helligdager må påregnes.
  • Avlønning som kokk med fagbrev i lønnstrinn 20 - 30 (for tiden kr. 481 050 - 535 000,- i 100 % stilling) i Oslokommunes regulativ, avhengig av ansiennitet.
  • Gode tjenestepensjons- og forsikringsordninger i Oslo pensjonsforsikring. 
  • 100 % fast stilling
 

  • Bedrift
    Oslo kommune
  • Søknadsfrist
    17.03.2024
  • Heltid/Deltid
    Heltid
  • Ansettelsesform
    Fast
  • Bransje
    Offentlig forvaltning
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    0677, OSLO
    OSLO
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    5618930
  • Se her for andre jobber fra Oslo kommune
  • Oppdatert 02.03.2024