Company
Becks Brasserie & Bar Skien og PorsgrunnApplication deadline
As soon as possiblePosition function
KokkFulltime/Parttime
FulltimeForm of employment
PermanentIndustry
Hotell, restaurant og storhusholdningEducational qualification
Fag- / SvennebrevWork experience
1-2 årDesired language
EngelskAddress
3915, PORSGRUNN
PORSGRUNN
NorwayOther workplaces
Porsgrunn, SkienNumber of positions
1Competences
- kjøkkensjef
- kokk
- sous chef
Career-kode
4934819Look here for other jobs from Becks Brasserie & Bar Skien og Porsgrunn
- Updated 02.01.2023
Expired ad
The application deadline for this job opportunity has passed.
Becks Brasserie & Bar Skien og Porsgrunn
Er du kokk med hjerte som banker for det franske kjøkken?
Chef 80% permanent position - Kokk 80% fast stillingHotell, restaurant og storhusholdning
Restaurant chef: Do you have a certificate as a chef and a good service attitude? Then maybe you are the person we are searching for. We want to hire for a skilled chef with a certificate of apprenticeship for our restaurants in Porsgrunn and Skien, for 80% permanent position. Becks Brasserie is a French-inspired brasserie, where we follow the seasons and use good Norwegian and international ingredients and food culture. We are also part of the Becks group, which has a total turnover of 60 million annually with restaurants in Skien, Porsgrunn and Drammen. As a chef with us, you become part of a good working environment in the kitchen, where we focus on serving good food and good experiences.
Restaurantkokk: Har du fagbrev som kokk og god serviceinnstilling? Da er det kanskje deg vi er på jakt etter. Vi søker en dyktig kokk med fagbrev til våre restauranter i Porsgrunn og Skien, for fast 80% stilling. . Becks Brasserie er en franskinspirert brasserie, der vi følger sesongene og benytter oss av gode norske og internasjonale råvarer og matkultur. Becksgruppen omsetter samlet for 60 millioner årlig med restauranter i Skien, Porsgrunn og Drammen. Som kokk hos oss blir du del av ett godt arbeidsmiljø på kjøkkenet, der vi har fokus på servering av god mat og gode opplevelser.
Tasks
- Participate in all work with production, preparation, serving, portioning and serving of food / meals
- Ensure that food that is served at all times meets our requirements for quality both in terms of ingredients, taste and serving on the plate
- Dishwashing, washing and cleaning in accordance with hygiene regulations and internal control
- Customer follow-up
- Guided apprentices so that they reach educational goals
Qualifications
- Certificate as a chef
- English speaking (or Norwegian).
- Be in good health and in good physical shape.
- At least 1 year of relevant work experience
Personal characteristics
- Good collaboration skills, be flexible and service-minded
- Ability to give and receive guidance
- Be able to work independently and structured
We offer
- A strong concept
- An interesting and challenging environment
- good working conditions
- Good opportunities for personal and professional development with many exciting work tasks and challenges
- Own occupational health service
Arbeidsoppgaver
- Delta i alt arbeid med produksjon, klargjøring, anretning, utporsjonering og servering av mat/måltider
- Sørge for at mat som blir servert til en hver tid oppfyller våre krav til kvalitet både når det gjelder råvarer, smak og anretning på tallerken
- Oppvask, vask og rengjøring i henhold til hygieneforskrifter og internkontroll
- Kundeoppfølging
- Veilede lærlinger slik at de når utdanningsmål
Kvalifikasjoner
- Fagbrev som kokk
- Beherske engelsk språk muntlig og skriftlig.
- Ha god helse og være i god fysisk form.
- Minst 1 års relevant arbeidserfaring
Personlige egenskaper
- Gode samarbeidsevner, være fleksibel og serviceinnstilt
- Evne til å gi og motta veiledning
- Kunne arbeide selvstendig og strukturert
Vi tilbyr
- Et sterkt konsept
- Et interessant og utfordrende miljø
- gode arbeidsbetingelser
- Gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer
- Egen bedriftshelsetjeneste
Company
Becks Brasserie & Bar Skien og PorsgrunnApplication deadline
As soon as possiblePosition function
KokkFulltime/Parttime
FulltimeForm of employment
PermanentIndustry
Hotell, restaurant og storhusholdningEducational qualification
Fag- / SvennebrevWork experience
1-2 årDesired language
EngelskAddress
3915, PORSGRUNN
PORSGRUNN
NorwayOther workplaces
Porsgrunn, SkienNumber of positions
1Competences
- kjøkkensjef
- kokk
- sous chef
Career-kode
4934819Look here for other jobs from Becks Brasserie & Bar Skien og Porsgrunn
- Updated 02.01.2023