Spørsmål rettes til

knut.mjaland@becksbrasserie.no
tlf: 92210301

Ledig stilling

Becks Brasserie & Bar Skien og Porsgrunn

Er du kokk med hjerte som banker for det franske kjøkken?

Chef 80% permanent position - Kokk 80% fast stilling

Hotell, restaurant og storhusholdning

Restaurant chef: Do you have a certificate as a chef and a good service attitude? Then maybe you are the person we are searching for. We want to hire for a skilled chef with a certificate of apprenticeship for our restaurants in Porsgrunn and Skien, for 80% permanent position. Becks Brasserie is a French-inspired brasserie, where we follow the seasons and use good Norwegian and international ingredients and food culture. We are also part of the Becks group, which has a total turnover of 60 million annually with restaurants in Skien, Porsgrunn and Drammen. As a chef with us, you become part of a good working environment in the kitchen, where we focus on serving good food and good experiences. 

Restaurantkokk: Har du fagbrev som kokk og god serviceinnstilling? Da er det kanskje deg vi er på jakt etter. Vi søker en dyktig kokk med fagbrev til våre restauranter i Porsgrunn og Skien, for fast 80% stilling. . Becks Brasserie er en franskinspirert brasserie, der vi følger sesongene og benytter oss av gode norske og internasjonale råvarer og matkultur. Becksgruppen omsetter samlet for 60 millioner årlig med restauranter i Skien, Porsgrunn og Drammen. Som kokk hos oss blir du del av ett godt arbeidsmiljø på kjøkkenet, der vi har fokus på servering av god mat og gode opplevelser.

 

Tasks

  • Participate in all work with production, preparation, serving, portioning and serving of food / meals
  • Ensure that food that is served at all times meets our requirements for quality both in terms of ingredients, taste and serving on the plate
  • Dishwashing, washing and cleaning in accordance with hygiene regulations and internal control
  • Customer follow-up
  • Guided apprentices so that they reach educational goals

Qualifications

  • Certificate as a chef
  • English speaking (or Norwegian).
  • Be in good health and in good physical shape.
  • At least 1 year of relevant work experience

Personal characteristics

  • Good collaboration skills, be flexible and service-minded
  • Ability to give and receive guidance
  • Be able to work independently and structured

We offer

  • A strong concept
  • An interesting and challenging environment
  • good working conditions
  • Good opportunities for personal and professional development with many exciting work tasks and challenges
  • Own occupational health service


Arbeidsoppgaver

  • Delta i alt arbeid med produksjon, klargjøring, anretning, utporsjonering og servering av mat/måltider
  • Sørge for at mat som blir servert til en hver tid oppfyller våre krav til kvalitet både når det gjelder råvarer, smak og anretning på tallerken
  • Oppvask, vask og rengjøring i henhold til hygieneforskrifter og internkontroll
  • Kundeoppfølging
  • Veilede lærlinger slik at de når utdanningsmål

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev som kokk
  • Beherske engelsk språk muntlig og skriftlig.
  • Ha god helse og være i god fysisk form.
  • Minst 1 års relevant arbeidserfaring

Personlige egenskaper

  • Gode samarbeidsevner, være fleksibel og serviceinnstilt
  • Evne til å gi og motta veiledning
  • Kunne arbeide selvstendig og strukturert

Vi tilbyr

  • Et sterkt konsept
  • Et interessant og utfordrende miljø
  • gode arbeidsbetingelser
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer
  • Egen bedriftshelsetjeneste

 

Spørsmål rettes til

knut.mjaland@becksbrasserie.no
tlf: 92210301