Safari kjøtt
Familien Faugstad åpnet sin første butikk allerede i 1949. Den gang var det Anton Faugstad som sto ved roret. I 1971 åpnet den første Safaributikken, som etterhvert vokste til 12 butikker i Bergen og omegn. På midten av – 90 tallet tok sønnen Arild over og etablert sitt eget produksjonsanlegg Matlyst i 1999. Safari Catering ble etablert i 2001. Etter at Safarikjeden ble solgt i 2012 savnet kundene Safari sine ferskvaredisker og Arild savnet det å drive butikk. Konseptet Safari Kjøtt ble født, godt inspirert av den gode gamle kjøttbutikken, med lun og koselig atmosfære. Høsten 2014 åpnet den første Safari Kjøtt butikken i Olsvik. Neste butikk åpner på Laksevåg senter nov.2015. Ambisjonen er å etablere flere utsalg de nærmeste årene.
Join our Candidate Bank
Are you interested in our company? Connect to our Candidate Bank. You will be first to know about our job openings.
Open positions
We have no open positions at this time.