Safari kjøtt
Familien Faugstad åpnet sin første butikk allerede i 1949. Den gang var det Anton Faugstad som sto ved roret. I 1971 åpnet den første Safaributikken, som etterhvert vokste til 12 butikker i Bergen og omegn. På midten av – 90 tallet tok sønnen Arild over og etablert sitt eget produksjonsanlegg Matlyst i 1999. Safari Catering ble etablert i 2001. Etter at Safarikjeden ble solgt i 2012 savnet kundene Safari sine ferskvaredisker og Arild savnet det å drive butikk. Konseptet Safari Kjøtt ble født, godt inspirert av den gode gamle kjøttbutikken, med lun og koselig atmosfære. Høsten 2014 åpnet den første Safari Kjøtt butikken i Olsvik. Neste butikk åpner på Laksevåg senter nov.2015. Ambisjonen er å etablere flere utsalg de nærmeste årene.
Ledige jobber
Kompetansebehov i bedriften
Registrer deg på Karriere.no
- Karriere Jobbmatch
- Bedrifter ser relevante kandidater
- Kom i kontakt og motta jobbtilbud
- Du velger selv din synlighet
- Over 90.000 registrerte kandidater