Bedrift
Gløde ASSøknadsfrist
SnarestStillingsfunksjon
ProduksjonHeltid/Deltid
DeltidAnsettelsesform
FastBransje
AttføringsbedriftUtdanningskrav
Fag- / SvennebrevArbeidserfaring
PåkrevetAdresse
5918, FREKHAUG
ALVER
NorgeAntall stillinger
1karriere-kode
4912645Se her for andre jobber fra Gløde AS
- Oppdatert 02.03.2023
Spørsmål rettes til
Gry Iren Takle
tlf: 45016218
Gløde AS
Arbeidsleder - Kokk 80% stilling
Sentralt for stillingen er opplæring, motivasjon, matproduksjon, inspirasjon og kulturbyggingAttføringsbedrift
Arbeidsleder - kokk 80% stilling
Er du en kokk med stort hjerte for inkludering i arbeidslivet? Da kan du søke jobb som arbeidsleder i en 80% stilling hos oss.
Gløde AS har mennesket i sentrum. Arbeidslederes oppgave er å lede og utvikle våre arbeidstakere gjennom å delta i daglig produksjon sammen med dem.
FORMÅL
Arbeidsleder skal sikre riktig kvalitet, være en tydelig rollemodell og legge til rette for trening og mestring av karriereferdigheter.
Vi kan tilby deg:
• et godt arbeidsmiljø der du blir en del av et større samfunnsoppdrag.
• et høyt faglig nivå og videreutvikling innen fagområdet.
• gode betingelser på pensjon, forsikring og lønn.
• varierte arbeidsoppgaver.
Du vil inngå i et miljø sammen med andre kokker og kantinemedarbeidere. Du får ta del i et fagmiljø som ønsker å levere god kvalitet og som stadig utvikler sitt matfaglige konsept.
Vi har daglig drift av personalkantine på Frekhaug, og vi drifter kantinen i Helsehuset i Knarvik. I tillegg leverer vi catering til store og små arrangement, både til bedrifter og privatpersoner, i ukedager og i helger.
Ditt arbeidssted vil i hovedsak være kantinen på Frekhaug.
ARBEIDSOPPGAVER
- Veiledning, oppfølging og tilrettelegging for arbeidssøkere og VTA-ansatte.
- Delta aktivt i den daglige produksjonen i vår kantine/catering, der den daglige lunsjproduksjon er en viktig del at jobben ved siden av catering til større arrangement, både på huset og for levering. Dette gjøres i tett samarbeid med de øvrige medarbeiderne.
- Planlegging og innkjøp av nødvendige råvarer og ingredienser.
- Oppfølging av skoleelever og lærekandidater.
- Legge til rette for gode og relevante arbeidsoppgaver for våre arbeidssøkere og øvrige ansatte, der fokus på tilbakeføring til ordinært arbeid skal stå sentralt.
- Digital loggføring og skriving av rapporter til våre oppdragsgivere (NAV/kommune/videregående skole).
- Bidra til produkt-, meny- og konseptutvikling.
- Bidra til faglig og personlig utvikling i h.h.t. læreplaner og utviklingsplaner.
- Bidra til å tilfredsstille krav til IK-mat system.
- Det må påventes noe arbeid i helger mot helgetillegg.
KOMPETANSEKRAV
- Fagbrev kokk
- Veiledningsevne og erfaring, gjerne pedagogikk.
- God norsk skriftlig og muntlig formuleringsevne.
- Beherske data som arbeidsverktøy, og ha gode digitale ferdigheter.
- Kjennskap til markedsføring/salg.
PERSONLIGE EGENSKAPER
- Du liker å levere god kvalitet.
- Du jobber systematisk og målrettet, er ryddig og nøyaktig.
- Du er fleksibel og løsningsorientert.
- Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
- Du må ha stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Det er viktig at du liker å jobbe sammen med mennesker, at du skaper arbeidsglede og teamfølelse og at du er en god motivator.
- Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. Gode samarbeidsevner og tålmodighet er helt avgjørende for å lykkes.
- Erfaring fra restaurant og /eller hotell
- Du beholder roen når det trengs.
Det er krav til politiattest for stillingen.
Lønn etter kvalifikasjoner.
Søknadsfrist: Snarest
For spørsmål om stillingen:
Gry Takle, avdelingsleder. Tlf. 450 16 218, e-post: gry.takle@glode.no
Marion Dale, kokk/faglig leder. Tlf. 960 98 501, e-post: marion.Louise.dale@glode.no
Bedrift
Gløde ASSøknadsfrist
SnarestStillingsfunksjon
ProduksjonHeltid/Deltid
DeltidAnsettelsesform
FastBransje
AttføringsbedriftUtdanningskrav
Fag- / SvennebrevArbeidserfaring
PåkrevetAdresse
5918, FREKHAUG
ALVER
NorgeAntall stillinger
1karriere-kode
4912645Se her for andre jobber fra Gløde AS
- Oppdatert 02.03.2023
Spørsmål rettes til
Gry Iren Takle
tlf: 45016218
-
Kjøkkensjef
Becks Brasserie & Bar Drammen AS
DRAMMEN -
Kokk på Sjøloftet - sommersesong 2023
Restaurant Sjøloftet
BREVIK -
Klubbmedarbeider 14% fast
Øygarden kommune
STRAUME -
Vil du støtte kjøkkenets leder i matproduksjon og andre forpleiningsoppgaver?
Forsvaret
LAKSEVÅG -
Tilkallingsvikar/sommervikar kokk - Holmestrand bo- og behandlingssenter
Holmestrand kommune
Holmestrand