Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Mathallen Tromsø AS

Ny souschef for tiltredelse våren2023

Sous chef, Mathallen Tromsø

Restaurant

Vi ser alltid etter riktige personer å utvide teamet vår med, men akkurat nå ser vi spesielt etter en ny sous chef som kan begynne iløpet av vår2023.

 

Sous chef inngår i ledelsen av kjøkkenet, sammen med kjøkkensjef og eier med kulinarisk lederansvar. Daglig arbeidsoppgaver blir å lede kjøkkenet sammen med kjøkkensjef, i produksjon og service. Sammen koordinerer dere oppgaver for de andre kokkene og lærlingene vår, og holder dialog med restaurantsjef. Sous chef er en viktig brikke i utvikling av menyene og andre tilbud fra Mathallen. Din kreativitet blir et viktig bidrag til møter med Restaurantsjef, kjøkkenledelse og eiere i menyutvikling. Samme med kjøkkensjef setter dere dette i virke gjennom daglig drift.

Ellers så er du med å utvikle turnus og får vaktliste til å fungere, sammen med kjøkkensjefen. Dere deler også oppgaver som varebestilling og mottak, og generelt holde orden.

Så oppsummert søker vi deg med følgende evner:

• Fagbrev i kokkefaget.

• Gode samarbeidsevner.

• Kreativ.

• Du har innsikt i matsikkerhet og gode rutiner.

• Du er lærevillig og ansvarsfull ovenfor våre lærlinger.

Vi kan tilby:

• Jobb i et hektisk og kreativt restaurantmiljø med mye kompetanse og interesse for god mat og drikke.

• Lønn etter avtale, basert på tariff og tillegg for ansvar.

• God turnus jobbet frem av ledelse og personalet i lag. Med fri annen hver helg.

• Litt sånn morsomt arbeidsmiljø


For spørsmål om stillingen, så ta kontakt med daglig leder John-Fredrik Solberg på tlf 977 96 201 eller epost jfs@mathallentromso.no