Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Becks Brasserie & Bar Skien og Porsgrunn

Sous-chef

Hotell, restaurant og storhusholdning

Becks Osebro har etter 22års drift etablert seg som en av grenlands beste restauranter. 

Vi ønsker nå å styrke vårt team med en operativ skiftleder/sous-shef 

Stillingen innebærer produksjon og tilrettelegging a'la carte, daglig renhold og hygiene i henhold til IK-mat, i tillegg til noe varebestilling, 

Arbeidstid er kveldstid og helger.

Du har/er:
Tidligere erfaring fra bransjen, gjerne som sous-chef eller kjøkkensjef
Høy fokus på kvalitet i alle ledd og har et øye for detaljer
Løsningsorientert, selvdrivende og engasjert
Strukturert og serviceinnstilt
Gode samarbeidsevner og personlig integritet
Økonomisk innsikt
Erfaringer med skiftlederansvar
Stabil og pålitelig
Liker å jobbe i et hektisk miljø

Sentrale arbeidsoppgaver:
Produksjon, tilberedning og oppfølging på kjøkkenet
Kvalitetssikring
A la carte – kjøkken og selskaper
Varebestilling
Kostnadskontroll
IK-mat
Inspirerer og motiverer andre
Opplæring og oppfølging

Vi kan tilby:
Konkurransedyktig lønn
Faglige utfordringer
Et sterkt konsept