Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Fremo bemanning og utvelgelse

Restaurantsjef

Bemanning og rekruttering

 

Ladekaia er en populær restaurant og kulturdestinasjon som ligger ved sjøen på Østmarkneset langs Ladestien i Trondheim. Vi åpnet sommeren 2016, mottok Trondheim kommunes byggeskikkpris og har utviklet oss videre hevert år etter det. Ladekaia er kjent for å tilby en rekke retter som er laget av lokale råvarer og serverer et bredt utvalg av både drikkevarer og mat, med noe for enhver smak. Som kulturhus arrangerer vi mange konserter og kulturelle arrangementer, og har et eget selskapslokale som kan leies for private arrangementer. Nå er vi på utkikk etter en nye medarbeidere både i servering og på kjøkkenet.

 

Vi søker etter en restaurantsjef og en barsjef for å lede vårt team på Ladekaia. Samt to kokker i 100% stilling og en 50%.

 

Som RESTAURANTSJEF vil du ha ansvaret for den daglige driften av restauranten, inkludert å lede og motivere ansatte, sikre god kvalitet på mat og service, og bidra til å opprettholde et godt arbeidsmiljø.

 

Som BARSJEF vil du ha ansvar for å sørge for at våre gjester har en utmerket opplevelse i baren, samtidig som du har ansvar for lagerbeholdning, utvikling av nye drinkmenyer, opplæring av bartendere og servitører.

 

Kvalifikasjoner vi setter pris på:

  • Erfaring fra lederstilling eller tilsvarende
  • Evnen til å skape en positiv atmosfære for gjester og ansatte
  • Gode kommunikasjonsferdigheter og evnen til å samarbeide med andre
  • Kunnskap om lagerstyring
  • Erfaring med reservasjons- og bordplanleggingssystemer
  • Kunnskap og forståelse om vin og andre drikkevarer
  • Gode norsk og engelskkunnskaper
  • God digital forståelse

 

Som KOKK på Ladekaia vil du bli en del av et team som leverer mat av høy kvalitet til en stadig strøm av gjester. Du vil også få muligheten til å utvikle deg som kokk og få muligheten til å jobbe med spennende og varierte konsepter. I sommer åpner vi en utegrill som vil være i drift hele sommeren. Vi søker både erfarne kokker og de som er nyutdannede, men det er ønskelig at du har et lidenskapelig forhold til mat og ønsker å utvikle deg som kokk.

 

Kvalifikasjoner vi setter pris på:

  • Erfaring fra kjøkken  
  • God kunnskap om matlagingsteknikker og kjøkkenutstyr
  • Evnen til å jobbe under press og i hektiske situasjoner
  • Interesse og kunnskap om mat
  • Godt øye for detaljer og presentasjon
  • Opptatt av bærekraft og kortreiste råvarer

 

Vi tilbyr spennende og utfordrende stillinger i et unikt miljø, der du vil ha muligheten til å utvikle deg og bidra til å videreutvikle Ladekaia som restaurant og kulturhus. Hvis du trives med å jobbe i en variert arbeidshverdag, er kreativ og opptatt av å gi gjestene en opplevelse de sent vil glemme, vil vi gjerne høre fra deg!

 

Dette er faste stillinger som går igjennom hele året, selv om vinterhalvåret er roligere med kun arrangementer og konserter.

 

Søk på stillingene via fremogruppen.no eller finn.no innen 4. juni.

 

Eventuelle spørsmål kan rettes til senior partner i Fremogruppen as Kjell Inge Fremo på 90022300. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver om ønskelig.