Bedrift
AS Oplandske DampskibsselskapSøknadsfrist
SnarestStillingsfunksjon
ProduksjonHeltid/Deltid
DeltidAnsettelsesform
Sommer/SesongBransje
RestaurantUtdanningskrav
PåkrevetArbeidserfaring
PåkrevetAdresse
2821, GJØVIK
GJØVIK
NorgeAntall stillinger
1karriere-kode
6032823Se her for andre jobber fra AS Oplandske Dampskibsselskap
- Oppdatert 24.01.2025
Utgått annonse
Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert
AS Oplandske Dampskibsselskap
DS Skibladner søker engasjert og serviceinnstilt Restaurantsjef
RestaurantsjefRestaurant
Kunne du tenke deg å jobbe om bord på verdens eldste rutegående hjuldamper? DS Skibladner er et levende teknisk kulturminne, om bord ligger en av Norges mest eksklusive og lengstlevende restauranter, her har vi servert velsmakende mat i snart 170 år. Skipet er en av Norges fremste severdigheter.
Vi søker en dyktig og motiverende restaurantsjef som vil jobbe på en helt spesiell arbeidsplass. Restaurantsjefen har det overordnede ansvaret for driften av våre serveringstilbud om bord DS Skibladner.
Du må være fylt 20 år. Nødvendig opplæring og sikkerhetskurs for stillingen vil bli gitt av rederiet. Sesongen 2025 har oppstart 23. mai og skipet seiler til og med 8. september.
For stillingen kreves følgende kompetanser:
- Passasjer- og krisehåndteringskurs
- Helseerklæring for sjøfolk
- IMO 35 Sikkerhetskurs for sjøfolk på mindre skip
- Kunnskapsprøve om serveringsloven
- Kunnskapsprøve om alkoholloven
- Rederiet dekker kurs / helseerklæring ved behov.
Flytende skandinavisk språk
ANSVARSOMRÅDER:
- Inngår i skipsledelsen, avdelingsleder for restaurantavdelingen
- Hovedansvarlig for daglig drift av restaurant, kiosk/bar og suvenirutsalg iht. rederiets sikkerhetsstyringssystem og til enhver tid gjeldende lovverk og forskrifter
- Hovedansvar for at kravene i selskapets IK-Mat og IK-Alkohol blir fulgt i den daglige driften.
- Høy grad av serviceinnstilling og vertskapsrollen ovenfor våre passasjerer er en selvfølge.
- Restaurantsjefen vil sammen med rederikontoret være ansvarlig for ansettelser av medarbeidere til dette departementet. Det følger også med ansvar for mannskaps forpleining.
Knyttet til denne avdelingen er det gjennom sesongen omkring 20 personer i arbeid som hovmester, kjøkkensjef, kokker, servitører og forpleiningsassitent.
Mange av våre tidligere medarbeidere vil også bli med i 2025 sesongen.
Arbeidet fordeles slik:
- Planlegging av sesongen fra 1. mars og fram til seilingsstart.
- Deltagelse om bord sammen med hovmester og øvrig bemanning gjennom seilingssesongen.
- Klargjøring etter sesong i ca. 1 uke etter sesongavslutning.
Rederiet er også åpne for andre praktiske løsninger for gjennomføring av seilingssesongen.
Bedrift
AS Oplandske DampskibsselskapSøknadsfrist
SnarestStillingsfunksjon
ProduksjonHeltid/Deltid
DeltidAnsettelsesform
Sommer/SesongBransje
RestaurantUtdanningskrav
PåkrevetArbeidserfaring
PåkrevetAdresse
2821, GJØVIK
GJØVIK
NorgeAntall stillinger
1karriere-kode
6032823Se her for andre jobber fra AS Oplandske Dampskibsselskap
- Oppdatert 24.01.2025