Detaljer

Spørsmål rettes til

Andreas Wassbjer
tlf: 97465507

Pizza Chef

WE ARE NOW HIRING!

Pizza Chef

We are now hiring for our  Italian Restaurant and Bakery located on Skostredet and on LAGUNEN, Bergen.

  • Do you have experience working with and producing traditional and authentic Italian Pizza?
  • Are you passionate with an eye for impeccable service and standards?
  • Are you hardworking and driven?
  • Are you positive and have a ‘can do’ attitude?

Then we would like to hear from you!

Please apply via: 

work@villani.no

This will be an exciting opportunity to join us from the beginning of our journey and help bring together our beautiful restaurant and bakery!

----- 


Villani Lagunen ÅPNER SNART!

Vi jakter nå etter dyktige kollegaer som elsker å jobbe med mennesker, hvor nydelig Italiensk mat og drikke står i fokus.

Vi leter etter dyktige ledere,  sommelier, servitører og kokker som har en stor lidenskap for å gjøre andre glad!

Du må være energisk, utadvendt og ha god arbeidsmoral. Vi ønsker også at du har kunnskap med mat og vin.

Søker må være over 20 år gammel.


Våre gjester betyr alt for oss! Din innsats og forståelse av en god gjesteopplevelse er ´Alfa omega´.


Du vil få meget god opplæring og en fadder vil følge deg hele veien.

Hos oss er gjesten viktigst, men for å kunne gi gjesten den beste opplevelsen trenger vi dyktige kollegaer som har lidenskap for faget

Alle som jobber hos oss er med på å skape et godt arbeidsmiljø. Har du det bra, har gjesten det bra!

Ansatte som ønsker større utfordringer vil få veiledning og trening slik at de lykkes på best mulig vis. Hos oss tar vi vare på deg.


Kvalifikasjoner og egenskaper:

- Høflig og utadvendt

- Ha yrkesstolthet

- Selvdrivende

- Trives i høyt tempo

- Jobber godt i team

- Ærlig



KJÆRLIGHETEN BAK VILLANI


Villani åpnet dørene 13. juni 2018 i den koselige gågaten, Skostredet.

Siden vi åpnet dørene har det eksplodert med gjester og gode gjesteopplevelser.

Vi er stole av å kunne tilby våre gjester en autentisk italiensk opplevelse med Napolitansk pizza fra vedovnen, pasta foran peisen, spritzere fra Proseccheria eller en flaske vin fra vinloftet. I øverste etasje kan våre gjester samle seg rundt vår store kjøkkenøy for middag eller vinsmaking – eller kombinere begge.


 
Prøv en stillingsannonse på karriere.no
  • 70.000+ unike brukere/mnd
  • Over 70.000 CVer registrert
  • Motta alle søknader ett sted
  • Integrasjon Nav, Finn og lokalaviser
  • Annonsering i sosiale medier